Hvidovre J 15

0

3

(0-0)(0-1)(0-2) Se liveopdatering her : KLIK HER Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 11                                                                                        Skudstatistik: 7 - 29    (4-9) (2-9) (1-11)

27.43 0 - 1 Benjamin Røhl
37.14 0 - 2 Alexander Emil Edelskov
37.34 0 - 3 Benjamin Røhl (Anders Bach)

Magnus Bo var blevet stillet ind i målet og han gjorde det fejlfrit.

Hvem tager pucken?

Hvidovre: 1 x 2 min.
Hvidovre J15: 1 x 2 min.

Flot kamp. Vi spiller 0-0 i en rigtig god første periode. Da vi nærmer os slutningen af 2 periode kunne man se at kræfterne var ved at slippe op for vores piger. Man står og venter på, at vi kommer bagud og da der mangler 2 minutter af perioden går det galt. Ærgerligt, at vi ikke lige kunne holde 0-0 til der blev pause. 3 periode taber vi med et par mål, men vi er langt fra nedspillet. Når man står og ser på kampen er det tydeligt, at vi bliver trætte efterhånden som kampen skrider frem. Forsvarsmæssigt "står" vi helt fantastisk og jeg er sikker på, at hvis vi "gir´ den en skalle" til sommertræningen og kommer i storform, så vil det være meget få hold, der vil være i stand til at score imod os - Jeg tror, at der venter os en stor sæson.