KSF

4

1

(3-1)(0-0)(1-0) Se liveopdatering her : KLIK HER Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 29                                                                                        Skudstatistik: 40 - 6    (17-3) (12-1) (11-2)

02.40 0 - 1 Claudia Laumann (Desiree Nielsen)
04.00 1 - 1 Kirstine Bang (Katarina Lund Nielsen)
10.51 2 - 1 Louise Døj (Mie Augustsen, Emilie Fogelstrøm)
12.39 3 - 1 Line Ernst
57.26 4 - 1 Line Ernst (Silke Lave Glud, Katrine Ellegaard)

Carsten har samlet pigerne før kampen skal starte.

Dommer Thomas og Dommer Døj er næsten klar til kamp.

Udvisninger:

Hvidovre: 1 x 2 min.
KSF: 6 x  2 min. + 1 x 10 min.

I sæsonens sidste kamp imod KSF havde Carsten valgt at stille med et "bredt" hold. Vi havde hele 18 spillere med og da man så, at KSF kun stillede med 2 kæder, så skulle det jo nok blive en let sag, at få de 2 point. KSF ville det derimod anderledes og allerede efter 2 minutter komme gæsterne foran - De får skudt imod mål og pucken rettes af så den snyder vores målmand. Heldigvis får vi udlignet umiddelbart efter og man er ikke helt så nervøs mere. Vi kommer både på 2-1 og 3-1 inden perioden er slut. Herefter har vi (som vi plejer) det meste spil (som skudstatistikken 40-6 helt klart beviser). Som vi har prøvet før, så kan vi ikke lave mål trods stor overvægt i spillet og vi skal helt hen til der mangler 2 min., af kampen, før vi får scoret til slutresultatet 4-1.
Nu siger vores samlede målscore, for turneringen, 47 - 60 så hvis vores håb om en positiv målscore skal holde, så må vi jo lade det gå ud over Amager i vores 2 sidste kampe :-)

Få nu fat i pucken og send den i nettet.