Rødovre

2

3

(1-2) (0-1) (1-0)                Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

00.53 0 - 1 Louise Hansen
10.51 0 - 2 Louise Hansen
11.53 1 - 2 Mathias Sørensen
21.21 1 - 3 Louise Hansen
31.00 2 - 3 Mathias Sørensen (Daniel Jørgensen)

Rødovre: 1 x 2 min.
Hvidovre: 2 x 2 min.

Så er der mål.

Mon ikke der snart bliver dømt en tripping.

Jeg har haft en særlig fornemmelse de sidste par dage, som gik ud på, at Rødovre er et hold vi godt kunne bide skeer med.

Første gang vi mødte dem, spillede vi i store periode lige op med Rødovre og siden den kamp, er holdet blevet forstærket og vi har haft rigtig mange træningspas i benene. Og samtidig er en del af pigerne begyndt at træne på drengehold, og det begynder at give pote nu.

Rødovre stillede op med mange ”små” spillere, det vil sige med en del J.10’er, og det er klart at så små spillere får problemer, når man møder et par år ældre piger.

Det skal så også siges, at vi mødte faktisk Rødovres J.10 sidste år i en træningskamp, og den tabte vi faktisk. Så vores spillemæssige udvikling er til at tage og føle på.

Oplægget til kampen var, at vi skulle spille en anelse afventende, og kun have en spiller fremme for at ødelægge Rødovres opspil. Og så ellers stå tæt i egen zone og rydde op foran eget mål

Det lykkedes ganske godt, for hjemmeholdets spillere var klart ikke vant til, at der kom en spiller, der prøvede at spolere deres spil op af banen. Der blev lavet et hav af personlige fejl af Rødovre-spillerne der underligt nok ikke havde den store puck kontrol.

Vi kom hurtigt foran, da Louise Hansen scorede et drøm af et mål, da hun satte pucken op i fjerneste hjørne allerede efter et minuts spil, og de gode takter fortsatte efter 11 minutters spil hvor Louise igen var på pletten. Samme Louise blev krediteret for det sidste Hvidovre mål efter 21 minutters spil, hvor en udvisning til Rødovre prompte blev straffet.

Ved indgangen til den sidste periode, var vi foran med 3-1, og vi gik ned på to kæder. Det var en kamp der skulle køres ”hjem”, så de erfarne kræfter blev brugt.

På trods af det, fik hjemmeholdet sat en pind til 2-3 i starten af sidste periode, men pigerne havde så meget is i maven, at de fik hevet en sejr hjem, med masser af vilje og naturligvis en sikker Silke i målet.