Gladsaxe

0

3

(0-0) (0-1) (0-2)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

24.17 0 - 1 Mia Bau Hansen (Kirstine Bang, Catia Luplau)
38.17 0 - 2 Louise Bjerregaard
44.50 0 - 3 Louise Bjerregaard

I kampens første minut havde Gladsaxe chancen for at komme foran, men Silke har jo lært et par tricks af Kamilla hos damerne.

Vi er ved at have et rigtig godt hold, der spiller flot sammen.

Gladsaxe: 1 x 2 min.
Hvidovre:  3 x 2 min.

Dejligt at vores ven Stougaard skriver så meget på sin hjemmeside (Så behøver jeg jo bare "klippe" lidt :-).
Jeg mener dog, at han har glemt at rose dommeren. Jeg syntes at dommeren gjorde det helt forrygende (og så dømte han endda alene) - Pas godt på ham, for han må gerne dømme, når vi en anden gang skal spille i Gladsaxe.
Vi spillede i dag en rigtig god kamp. Dejligt, at vi er ved at have et fast hold, der gør det så godt. Vores første mål bliver sat ind af Mia der sikkert sættet pucken oppe i hjørnet. Lige så sikkert bliver mål nr. 2 sat ind. Denne gang er det Louise B. der via overlæggeren bringer os afgørende foran. Louise B. står også for det sidste mål, der sikkert bliver "listet" ind fra midten af banen (i et tomt mål uden målmand) - Rigtig flot kamp af alle.

Hvidovres træners kommentar:

Flot holdarbejde
Hvidovres piger var en tur i Gladsaxe søndag formiddag. Ja det var nu ikke alle piger der var klar, idet Malene F og Sofie M var taget på ferie, Malene S var blevet syg og Louise til turnering i Esbjerg.

Men hold da op hvor de resterende gik ind og tog ansvar, og det gav naturligvis fuld spilletid til alle.

Det første mål scorede Mia, der efter flot forarbejde af Catia og Kirstine fik pucken, og gik direkte på kassen. Hun satte pucken op i det ene hjørne, uden chance for en ellers velspillende GSF-keeper.

Men det var slet ikke der jeg sigtede, sagde Mia, da hun kom ind i boksen efter målet.

Jeg sigtede i den anden side!!

Ja selv da vi lavede fejl gik det godt for os i dag, hvor den ene kæde nok var en anelse for offensiv, med kun en back på blå.

Louise Bjerregaard var usædvanlig kvik på jernene denne søndag, hvor hun på en breakaway først udplacerede målmanden, og i kampens døende minutter, fik på tværs af en Gladsaxe pasning, og sikkert kunne score til slutcifrene 0-3 i tomt mål.

Gladsaxe havde sine chancer, blandt andet da vi havde to spillere vist ud. Emilie F og S var begge hængt til tørre for en hooking, men med en koncentreret defensiv og en rigtig velspillende Silke i målet, blev hjemmeholdet holdt fra "godterne".

Ib fortæller lige hvilken kæde, der skal ind næste gang :-)

Dette er "klippet" fra Gladsaxes hjemmeside:

D.04.-02.-2007.

Søndag morgen. Dejlig fredeligt overalt. U.12,2 kamp mod de altid friske piger fra Hvidovre. Det er altid en glæde, at møde disse piger og deres ledere. Dejligt sympatiske. Og i dag spillede pigerne ikke så bisset, som de gør nogen gange. Måske det var bisserne, der ikke var med i dag?

Nå, selve kampen var også god. Der blev spillet pænt hockey fra begge sider. Vi fortsatte det gode spil, fra de sidste 2 perioder i går. Vi havde en del afslutninger, men er slet, slet ikke skarpe nok. Denne periode er nok den mest lige i kampen. Fra 2. periodes start og kampen ud, har vi stort set alt spillet. Vi har også mange skud og afslutninger, men igen, vi kan ikke få pucken ind. Dette skyldes vores egen klodsethed, ivrighed og febrilske handlemåde i de oplagte situationer. Derudover, står Silke i hvidovremålet, en helt fantastisk kamp. Om hun har fået det, ved jeg ikke, men hun burde have fidusen, hvis Hvidovre kører med en sådan. Det er Hvidovre der scorer på en breakaway. Vi presser og presser, så smøler backen og wupti, er en Hvidovrepige i fuldt firspring over pucken og på vej mod målet. Disse piger gør i modsætning til os det, at de ser op, når der mangler ca. 6 meter, til målet og pladserer så pucken, der hvor de ser hullet. Vi dribler ind til, der kun er 50 cm. til målmanden og kan ikke undgå, at ramme denne i skinnerne. Kan i se forskellen drenge?

3. periode er en næste tro kopi af 2. periode. Vi har spillet og skuddene, Hvidovre scorer igen på en breakaway og vi forsøger med endnu mere pres. Vi oplever den ene store chance efter den anden, men ind kommer den lille sorte, altså ikke. Nu her bagefter, når jeg læser kamprapporten, er det mig en gåde, hvem der har stået og talt skud. Denne person må, da have sovet det meste af kampen. Vi har 7-0 i skud til os i 1.periode, som er næste helt lige i spil. I de sidste 2 perioder, har vi næsten lige mange skud. Jeg tror faktisk, at Hvidovre har et mere end os. Det er jo helt hen i vejret. Vi har ved flere lejligheder 3-4 skud i samme angrebsbølge, så hvis skudstatestikken havde sagt 40-12 i vores favør, havde det nok været mere korrekt. Men det gør jo det hele, endnu mere sørgeligt. 40 skud og ingen mål. Hvad gør vi drenge. Dette var en kamp, I klart, burde have vundet sikkert. Nu taber vi 3-0. Det sidste mål, scoret i tom kasse. Jeg tog en timeout og satte 6 markspillere på isen, i håbet om et hurtigt mål. Så ville der, være tid til endnu et angreb og med lidt held 2-2. Sådan gik det ikke. Igen smøler backen og en friløber mod tom kasse. Den havde vi nok heller ikke selv brændt. Det vi kan være glade for et spillet. Det var godt og indgyder tro på, at det nok skal komme. Vi har 2 fiduser i dag. Tobias B.P. og Mads. I målet, stod Anton en ganske god kamp og tog det han skulle.