Rødovre

Hvidovre

8

1

(3-0) (2-0) (3-1)                Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

08.00 1 - 0 Louise Itenov (Tine Perry)
11.39 2 - 0 Charlotte Hansen (Tine Perry)
11.51 3 - 0 Louise Itenov (Josephine Svendsen)
29.03 4 - 0 Tine Perry (Camilla Fritz)
35.04 5 - 0 Tine Perry
40.17 6 - 0 Josephine Svendsen (Louise Itenov)
40.57 7 - 0 Charlotte Hansen (Tine Perry)
45.35 8 - 0 Louise Itenov (Lisbeth Hansen)
58.12 8 - 1 Zette Haagensen

Selv om vi var dobbelt så mange som Rødovre, så havde vi ikke en chance.

Her spiller vi dog 3 mod 5 i næsten 1½ minut uden at Rødovre score.

Udvisninger:

Rødovre: 9 x 2 min.
Hvidovre: 8 x 2 min.

Så skulle vi spille vores første kamp i det nye år. Vi mødte Rødovre og vi stillede med målmand + 3 ½ kæde. Rødovre stillede kun med 8 spillere (lidt ærgerligt for Dansk dameishockey at en storklub ikke har flere spillere) De fleste af Rødovres spillere er landsholdspillere og vi må jo desværre indrømme, at vi ikke kan matche dem på nuværende tidspunkt. Vi starter kampen med at spille med 2 kæder for at se om vi kunne give dem modstand. Midt i perioden gik det galt,  Perry gik bag om mål og kunne spille en helt uddækket Itenov, der flot kunne sætte pucken oppe i hjørnet. Vi kommer bagud 2-0, da vi har en spiller i straffeboksen og kun 12 sekunder efter står det 3-0 (kampen var afgjort). 2 periode taber vi med 2 mål og Carsten går i slutningen af perioden op på 3 kæder. Vi aftaler, at vi vil gå ud og kæmpe i sidste periode, men vi når knap nok på banen, før Rødovre har lavet 2 mål. Nu frygtede man den store nedtur, men heldigvis får vi bremset Rødovre og lige før tid kan Zette endda reducere med et rigtigt flot mål. Efter kampen kan man vist kun sige: Vi må se at få trænet noget mere og få "damp under kedlerne" hvis vi skal gøre os forhåbninger om, at vi skal slutte før Rødovre i næste sæson.

Zette "fyrer kanonen af" og reducere til 8-1.