KSF

1

15

(0-4) (1-6) (0-5)        Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER  (Mange fejl i mål og ass.)

00.55 0 - 1 Christina Døj
01.13 0 - 2 Nynne Lave Glud
02.01 0 - 3 Katrine Ellegaard
12.55 0 - 4 Katrine Ellegaard (Louise Døj)
22.29 0 - 5 Katrine Ellegaard
24.48 0 - 6 Christina Døj
26.47 0 - 7 Christine Døj
30.19 0 - 8 Louise Døj (Jeanita Sørensen)
32.25 0 - 9 Christina Døj
39.11 0 - 10 Line Ernst (Silke Lave Glud, Jeanita Sørensen)
39.32 1 - 10 KSF
48.05 1 - 11 Christina Døj
49.48 1 - 12 Katrine Ellegaard (Louise Døj)
50.55 1 - 13 Louise Døj
52.53 1 - 14 Katrine Ellegaard (Nynne Lave Glud)
54.00 1 - 15 Christina Døj (Silke Lave Glud)

Foran 1-0 allerede i det første minut.

Pucken gives op efter et af vores mål.

KSF: 5 x 2 min. + 1 x 10 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

Sådan KSF, en kamp som skulle vindes og de først point ind på kontoen.Desværre bor KSF damemålmænd åbenbart langt væk og har svært ved at komme til træning og kamp, så de har fået dispentation til at bruge en dreng fra J14 og en oldboys målmand til resten af deres kampe
i denne sæson. Ville det få nogen betydning når pigerne hørte det ?
Jeg sagde til pigerne, at KSF´s målmænd umulig kunne være bedre ind vores egen Kamilla ( kommende landsholdmålmand ), så når de kan score på hende, kan de også score på en mand eller dreng, og det virkede på pigerne som om, at det var da logik, så det skulle nok gå.
1 periode startede som lyn og torden og allerede efter 2 min, var
spændingen næsten taget ud af kampen, da vi førte 3 - 0. Desværre gik vi ned i tempo og lavede kun et mål mere inde perioden var slut, så den stod 4-0 til os.

En lille pep talk i pausen og  vi var enige om, at der bare skulle moses på igen og det blev der. Der stod os på det hele, og vi kunne slutte 2 periode af med at føre 10 - 1. KSF´s ene mål, kom desværre, mens vi var i overtal, da der var ca. 1 min. tilbage af perioden, fordi man var travlt optaget af hende fra KSF som sad i straffe boksen. Næste gang spiller vi videre og når der er fløjtet, så kan vi snakke med dommer, så det ikke sker igen ( Tænk hvis det have været en vigtigere kamp og vi kun førte med et mål ).
Sidste periode, blev en gentagelse af 2 periode og endte 5 - 0 til os, hvor der begyndte at blive lavet rigtig flotte mål ( næsten som i fodbold, med hål og tå).
15 - 1 og vores største sejr i en turneringskamp, flotte mål, skud på trekants sammenføjningen, mål i powerplay hvor pucken bliver kørt godt rundt, endda selv om vi ikke har fået trænet det så meget, som jeg godt kunne tænke mig. SÅDAN PIGER.
Christina og Ellegaard gik forrest og lavede henholdsvis 6 og 5 mål hver, men som sagt med mange flotte ass. Skal jeg sige noget negativt om kampen, skal vi være bedre i egen zone og ikke stå stille og bare "kigge puck", og det kan i godt, for det har jeg set jer gøre mod Rødovre og Herlev. KSF, syntes jeg, fik for mange nemme skud på mål, selv om det ikke var mange over en hel kamp.