Herlev

1

2

(0-0) (0-1) (1-1)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

08.58 0 - 1 Louise Bjerregaard (Kirstine Bang)
32.29 0 - 2 Mia Bau Hansen (Louise Hansen)
39.42 1 - 2 Anton Ørsted Petersen

Så skifter vi ud.

Mia bringer os foran med 2 - 0.

Herlev: 1 x 2 min.
Hvidovre: 4 x 2 min.

Topkamp i rækken. Nr. 1 (Herlev) og nr. 2 (os) skulle møde hinanden.
Herlev startede som lyn og torden og man kunne godt frygte, at vi ville få "en ordentlig en på hatten". Pigerne forsvarede sig godt og da de efter 8 minutter kommer foran, ved Louise B. er det lige som om, at pigerne kommer mere og mere "ind i kampen". (Gad vide om de lige skulle vågne før de var klar :-)
I 2 periode har vi det meste spil, men vi er stadig kun foran med 1 mål. I starten af 3 periode bringe Mia os foran med 2-0 og nerverne kommer lidt mere i ro på tilskuerpladserne. Desværre får Herlev bragt spændingen tilbage i kampen, da de 5 minutter før tid reducere til 1-2. Så kommer der 5 spændende minutter hvor vi ryger ind i en meget hårdt dømt holdstraf for 6 "mand" på isen. Denne tvivlsomme dom bliver dog "udlignet" lidt efter da Hvidovre-tilskuerne får "råbt" en Herlevspiller i straffeboksen....den udvisning var vist også ret tvivlsom. Lidt ærgerligt, at der skal råbes efter dommerne, for de få dommere, der gider stå tidlige op en søndag morgen skulle jo nødig skræmmes væk (jeg ved selv hvor svært det er at skaffe dommere). Hvis man er utilfreds med dommerne, så er man meget velkommen til at komme og prøve at dømme en af vores kampe - så kan man jo se hvor svært det er.
Vi "overlever" de sidste minutter og vi ligger nu nr. 1.....i hvert fald indtil de andre hold har spillet lige så mange kampe som os :-)