(1-1) (0-0)                    2 x 15 min

Udvisninger: Ingen.   Udvisninger: Ingen.

Kirstine Bang (Sofie Skov)

16.32 1 - 1

Amar´ Jets brænder straffeslag

Vi er klar til at spille vores første kamp.

Så var det tid til at gi´ den gas til pigernes første cup i denne sæson. Vi kommer desværre bagud midt i 1 periode, men umiddelbar efter har vi et par gode forsøg. Efter vi har været bagud i 3½ minut, så udligner Kirstine efter assist fra Sofie S.. Lige i starten at 2 periode får Amager straffeslag efter at Malene F. har fældet en spiller - Vi slipper heldigvis med skrækken for Amagerspilleren får ikke pucken i mål. Jeg tror iøvrigt at det er det første straffeslag der nogensinde er dømt imod pigeholdet - god statistik: Der er aldrig scoret på os på straffeslag:-) Uafgjort og 1 point.......Vi er godt i gang med turneringen og næste kamp er imod IC Gentofte.

Amager fik straffeslag men kunne heldigvis ikke score.

IC Gentofte

0

3

(0-1) (0-2)                  2 x 15 min.

Udvisninger: 5 min. + Game misconduct     Udvisninger: 2 x 2 min.

01.30 0 - 1

Malene Frandsen

18.19 0 - 2

Mia Bau Hansen (Louise Hansen)

29.08 0 - 3

Louise Hansen

Bliver der taget armbøjninger bag målet ?

Sikken en start Malene score allerede efter 1½ minut. Det er en kamp hvor man aldrig blev rigtig nervøs. Det meste spil foregår i Gentoftes zone. Vi skal helt hen til starten af 2 periode før vi score yderligere. Mia laver målet efter assist fra Louise H. Vi har mange chancer gennem hele kampen og vi kunne (med lidt held havde scoret yderligere......godt at vi ikke gjorde det, for vi skulle slutte på en 2 eller 3 plads i puljen. (2 og 3 pladsen skulle spille semifinale lørdag og 1 og 4 pladsen skulle spille søndag morgen - netop søndag morgen ventede en turneringskamp ude imod Herlev) så hvis vi skulle videre i turneringen, så måtte i for alt i verdenen ikke vinde puljen (lidt under følelse :-)

Kamp foran Gladsaxes mål.

Sidste puljekamp var imod Gladsaxe. Gladsaxe stillede med et meget stort hold. Kampen var helt uden betydning....dog måtte vi ikke vinde med over 5 mål (p.g.a. risikoen for at vinde puljen), så mon ikke Ib har bedt pigerne om at "holde lidt igen" Vi har i hvert fald en masse spil og mange chancer. Emilie, Kirstine, Mia og Louise H. score hver et mål (som er fordelt pænt gennem hele kampen). Vi har en del skud, der ryger over mål, så vi må håbe, at pigerne kan få indstillet øjemålet lidt til de afgørende kampe. Semifinalen skulle spilles umiddelbar efter denne kamp......igen var modstanderen Gladsaxe.

Så er vi tæt på igen.

Semifinale:

Gladsaxe

0

2

(0-0) (0-0)     +     (Straffeslag:00- / 11-)           2 x 15 min.

Udvisninger: Ingen.  Udvisninger: 4 x 2 min.

Hvidovre´s 3 straffeslag bliver ikke skudt

Klar til semifinale - ½delen af vores modstandere kom desværre ikke i kamp.

Så var vi klar til semifinale imod ½ Gladsaxehold. De havde valgt at "bænke" ½delen af holdet og kun spille med 2 kæder. (komplet uforståligt når man tænker på at dette "kun" var en cup.....og tilmed "kun" en cup for 2ér hold. Så var vi desværre nødt til også at spille med 2 kæder (denne kamp skulle nemlig vindes for at passe ind i søndagens planer med morgenkamp i Herlev). Ib havde allerede før kampen gennemskuet Gladsaxes taktik og han havde derfor allerede vores 2 kæder klar i lommen, hvis det som frygtet, skulle blive nødvendigt....jeg syntes bare, at det var synd for de spillere, det gik ud over (både for Gladsaxe og for Hvidovre). Vi har utrolig mange chancer gennem hele kampen. Vi rammer stolpe, overlægger og skyder over mål et utal af gange og kampen ender derfor uden mål. Da kampen skal afgøres får hvert hold 3 straffeslag. Det kan overhovedet ikke ryste pigerne....vi har jo den gode statistik, at der aldrig er nogen, der har scoret imod os på staffeslag :-) Gladsaxe lægger ud med at brænde og da Mia score er vi godt på vej til finalen. De næste skytter er klar. Silke snupper skudet og Emilie F. gør arbejdet færdigt. Louise H. var vist nok glad for, at det ville være spid af tid at bruge skytte nr. 3 :-) Vi var klar til finalen (men først skal vi lige have "overstået" mogenkampen i Herlev.

Stor jubel da vi havde vundet semifinalen.

2

(0-0) (1-1)      +       (Straffeslag:000 / 10-)               2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.     Udvisninger: 4 x 2 min.

30.00

Kirstine sender pucken over stregen til 1 - 1.

Så er vi klar til "den store finale". Pigerne havde lige været i Herlev og slået topholdet med 2-1 så optimismen var stor. Det blev en meget spændende finale. Spillet bølgede frem og tilbage og til sidst troede man, at kampen ville ende målløs. Vi skal helt hen til 4 minutter før tid før der blev scoret. Det var desværre Amager der fik pucken i kassen. Nu kunne man frygte, at pigerne var slået, men pigerne ville det anderledes. Man samlede de sidste kræfter og fik pucken spillet op i Amagers zone. Mia forsøgte sig, men forsøget gik ikke ind før Kirstine fik puffet pucken det sidste stykke over stregen. Stor jubel og vi var klar til straffeslag....nu var man helt rolig for vi er jo holdet, der aldrig har ladet et straffeslag gå ind :-)
Amager starte med at brænde og Mia fik chancen for at bringe os foran. Selvfølgelig lykkedes det (Mia er bare kold når det gælder). Amager brænder igen men det gør Hvidovre så også. Nu var Amager klar til at skyde deres 3 forsøg. Forsøget går ikke ind og Emilie F. er fri for at skulle skyde det sidste. Førstepladsen pokal og medaljer var hjemme. Tak til Amager for et godt stævne.

Så er der dømt "bunke" - Vi har vundet cuppen.

XXXX

1. Semifinale: Gladsaxe - Hvidovre 0 - 2 (Efter straffeslag)

2. Semifinale: Amar´ Jets - IC Gentofte 3 - 1

Bronzekamp: IC Gentofte - Gladsaxe 5 - 0 (IC Gentofte vandt uden kamp)

Finale: Amar´ Jets - Hvidovre  0 - 1 (Efter straffeslag)