Herlev

11

0

(3-0) (6-0) (2-0)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 37                Skudstatistik: 63 - 8  (21-3)(21-4)(21-1)

03.39 1 - 0 Louise Louring (Josefine Quaade)
05.43 2 - 0 Josefine Quaade (Marie Henriksen)
18.39 3 - 0 Marie Henriksen
22.01 4 - 0 Josefine Quaade (Charlotte Densing)
23.46 5 - 0 Gosia Leszkowicz (Marie Henriksen)
24.26 6 - 0 Mette Groth (Katrine Algreen-Petersen)
30.53 7 - 0

Louise Louring (Charlotte Densing)

35.38 8 - 0 Marie Henriksen (Josefine Quaade)
38.15 9 - 0 Josefine Quaade (Louise Louring )
48.56 10 - 0 Josefine Quaade (Gosia Leszkowicz)
57.30 11 - 0 Marie Henriksen

Herlev score igen selv om der blev fightet godt.

Hvidovre-pigerne snupper pucken.

Herlev: 2 x 2 min.
Hvidovre: 6 x 2 min. + 2 x 10 min.

Så kom kampen, som jeg havde ventet spændt på efter vores gode resultat i Hvidovre, som endte 4 - 1 til Herlev. Kunne vi gøre det igen ? Ville starten få en vigtig betydning for udfaldet af kampen ? En ting, var i hvert fald sikkert, Herlev ville komme blæsende fra det øjeblik pucken blev smidt.

Det gjorde de også, og da vi samtidig ikke var klar, stod for meget stille og ikke turde gå først i hjørnet, var de desværre foran efter 6 min med 2-0 (det ene mål var i powerplay). Heldigvis vågnede pigerne op og spillede som i Hvidovre resten af perioden, dog med et mål mere til Herlev i powerplay, så den stod 3-0. Vi havde 2 udvisninger i første periode og Herlev scorede på begge to.

2 periode springer jeg over, alt gik galt, samtidgt med 2 dommere, (som det er anden gang vi har haft i Herlev i denne sæson) fuldstændig ødelagde kampen for os endnu engang. Man kan godt se, at pigerne ikke er så gamle og har svært ved at "tackle" modgang. 4 x 2 min og en game misconduct ( for 2 x 10 min for brok ), resulterede i 6 mål til Herlev, hvoraf de 3 af dem var i powerplay.

9 - 0 efter anden periode. Da pigerne var helt nede i kuldkælderen inden sidste periode, frygtede jeg det værste. Vi aftalte i pausen, at vi skulle glemme det som var sket og spille en god sidste periode, som vi kunne tage med os videre til de 2 næste kampe som er mod KSF. Det gjorde de, samtidig med at Herlev måske skruede en lille smule ned for bluset og perioden endte 2 - 0 og sammenlagt 11 - 0.

Ser man bort fra 2 periode, taber vi 5-0, hvor 2 af deres mål er i powerplay og det syntes jeg, vi skal tage videre til de næste par træninger og kampe. Ud over det skal vi også være bedre i det offensive spil, da vi får større og større perioder hvor vi spiller lige op med modstanderen, men ikke træffer de rigtige beslutninger i det fremadrettede spil. Men der er mig som skal træne det mere med jer til træning.