Herlev

1

4

(1-0) (0-2) (0-2)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 22                Skudstatistik: 9 - 36  (6-10)(0-13(3-13)

01.13 1 - 0 Katrine Ellegaard (Nynne Lave Glud)
24.46 1 - 1 Louise Louring
31.45 1 - 2 Dorthe Schäffer (Camilla Riis)
52.59 1 - 3 Camilla Riis
53.40 1 - 4 Katrine Algreen-Petersen (Marie Henriksen)

Allerede i det første minut kom vi foran.

Der blev dækket godt op foran Kamilla.

Hvidovre: Ingen
Herlev: 1 x 2 min.

Dette var så pigernes kamp nr. 245 og lad mig sige det med det samme: Der er simpelthen den flotteste fight jeg nogensinde har set pigerne udføre. Alle kæmpede for hinanden (hele tiden) og vi fik det flotteste resultat imod Herlev nogensinde. Vi er lidt heldige og kommer foran allerede efter 1 minut, hvor Herlev laver en dårlig udskiftning. Denne føring er åbenbart lige det der får pigerne til at tro på sagen. Vi vinder faktisk en periode imod Herlev (det har vi aldrig prøvet før). Kamilla storspiller i målet (men hun får også utrolig god hjælp fra holdet). Vi holder føringen indtil der er spillet 5 minutter af 2 periode. Så udligner Herlev. Dette uafgjorte resultat holder indtil lidt over halvdelen af kampen er spillet (uafgjort efter ½ kamp imod Herlev har vi heller aldrig prøvet før). Herlev fører så 2-1 efter 2 periode. Vores piger fortsatte med at kæmpe, men desværre får Herlev 2 mål 7 minutter før tid. Slutresultat 1-4 og absolut et resultat vi kan være stolte af. Jeg er sikker på, at det ikke er en tilfældighed,  når vi ser på vores 2 sidste kampe (imod Rødovre er vi kun bagud med 2-1, da der mangler 7 minutter og ligeledes i dag er vi også kun bagud med 2-1, da der mangler 7 minutter). Vi har holdet der er på vej til noget stort. Giv os lige et par år......men nu skal vi først have armene ned og  lære at spille de sidste 7 minutter at kampene :-)

Hvis man ikke lige kunne nå at få fat i pucken, så måtte man bare smide sig.