Amager

1

3

(0-0) (1-2) (0-1)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

18.03 0 - 1 Louise Bjerregaard (Kirstine Bang)
18.42 0 - 2 Louise Bjerregaard (Emilie Fogelstrøm)
25.07 1 - 2 Cecilia Poulsen
34.06 1 - 3 Mia Bau

Hvad så piger....skal vi holde et møde.

Lad os bare ligge her.

Amager: Ingen
Hvidovre: Ingen

Efter en uafgjort og et nederlag i turneringen, så gik turen til Amager. Pigerne gik virkelig til den i dag og efter en lige start fik Bjerregaard lavet 2 mål inden for ½ minut i starten af 2 periode. Lidt senere fik Amager reduceret (pucken ændrede retning efter at have ramt en skøjte) 1-2 ved frugtpausen.....nu skulle vi "bare" gennem 3 periode.
Allerede efter 4 minutter fik Mia bragt os foran med 1-3, så nerverne kom igen under kontrol. Pigerne havde fuldt ud kontrol over kampen og sejren kom herefter aldrig i fare. Sæsonens første sejr var hjemme til stor glæde for pigerne (og mon ikke temperaturen faldt lidt under Ib trænersæde :-)