I C Gentofte 

Hvidovre

2

2

(1-0) (0-1) (1-1)                Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER        3 x 15 min.

07.24 1 - 0 I C Gentofte
21.01 1 - 1 Louise Hansen
43.17 1 - 2 Louise Bjerregaard
43.27 2 - 2 I C Gentofte

                                                                                                       
Goddag goddag.Vi havde mange gode tilbud.

Udvisninger:

I C Gentofte: Ingen
Hvidovre: 1 x 2 min. + 1 x 10 min.

Det var tid for pigerne at spille den første turneringskamp i denne sæson, og det var år et efter at man har sagt farvel til Line og Michella, der nu giver den gas på dameholdet.
Så det var en spændt træner der skulle se om pigerne kunne tage ansvaret på sig, nu de ”faste” støtter ikke var til rådighed.
Og det gjorde de. Alle tog ansvaret på sig og gjorde det fortrinligt mod et godt kæmpende Gentofte hold, der havde nogle gode individualister på holdet. Man kunne godt fornemme, at pigerne har spillet sammen et par år, for det var klart Hvidovres piger, der havde det bedste sammenspil.   

Noget mod spillets fordeling kom IC Gentofte foran efter 7 min. spil. Det var nemlig gæsterne, der igennem hele kampen bombarderede målet, men Gentofte keeperen havde en rigtig god dag i buret.
Louise svarede igen med et gennembrud i vores venstre side og gik direkte på mål og satte den højt i fjerneste hjørne, efter at Sofie havde lagt op i egen zone. Sikken perle!!
Pigerne kom foran med 2-1, da vi flot vandt pucken foran mål og Bjerregaard ”stødte” pucken i mål med forarbejde af Kirstine.
Så skulle stillingen bare holdes, men her snorksov spillerne og især backerne, og Gentofte-spilleren kunne uhindret få nettet til at blafre bag Silke, få sekunder efter målet til 2-1.
Der blev satset i kampens døende minutter, men her var Gentofte koldblodige nok og kunne holde Hvidovres piger fra de store chancer.
God kamp der lover godt. Nu skal vi ”bare” overleve den næste kamp hvor Rødovre kommer på besøg og så kan alt ske. 
    
                                                  Ib

1 - 0 til I C Gentofte.