(2-1) (0-2) (1-1) (1-0) (1-0)         5 x 15 min.

11.10 0 - 1 Kirstine Bang (Nynne Lave Glud)
27.43 2 - 3 Kirstine Bang (Nynne Lave Glud)
38.45 3 - 4 Katrine Ellegaard
45.45 4 - 4 Mathias Ebert
71.20 5 - 4 Daniel Nielsen

Er der mon betænkelige miner i "drengeboksen".

Martin havde travlt....5 perioder der er der ikke mange dommere, der kan holde til.

Hvidovre: Ingen
Hvidovre J 12: 1 x 2 min.

Så var det efterårsferie og en del af spillerne var på ferie. Pigerne havde træning i forlængelse af J 12 holdet. Derfor fandt vi ud af, at vi kunne lave 2 hold, der kunne spille mod hinanden. J 12 holdet var blevet forstærket, af 3 af vores pigespillere samt 2 J 14 spillere. Ib havde været i store forhandlinger med Jan og damerne - der blev fundet 4 spillere og en målmand, som Ib fik med hos pigerne. Vores piger kom godt fra start og bragte sig også planmæssigt foran. Desværre gik der kun 12 sekunder før der var udlignet og i samme minut kom vi også bagud. Pause hvor vi igen fik styr på sagerne. 2 periode vinder vi så 2-0 og nu skulle kampen bare køres hjem. Det blev den også, for i tredje periode blev der kun scoret 1 gang. Slutresultat 4-3 til pigerne og en kamp som pigerne kunne være stolte af: Der blev vist flot sammen spil og vi havde drengen presset godt i bund gennem store dele af kampen. Vi forlængede kampen med ydeligere 2 perioder og det skulle vi nok ikke havde gjort :-) Da pigernes kræfter slap op fik drengene mere og mere spil. Vi taber begge perioder med 1-0 og totalscore for kampen bliver så 5-4 til drengene. En god og tæt kamp som alle fik meget ud af.......og til pigerne: Det kunne umiddelbart se ud som om, at vi skal se at få gjort noget ved konditionen for hvis kræfterne havde holdt til alle 5 perioder, så er jeg sikker på, at vi havde fået en sejr.