36.48 5 - 5 Emilie Fogelstrøm Johansen (Line Ernst)

Find Holger.

Der blev virkelig kæmpet for et godt resultat.

Hvidovre J 12: Ingen
Hvidovre: 1 x 2 min.

Sidst vi mødte klubbens J 12 hold tabet vi med 1-7. I dagens kamp kunne man se store fremskridt for pigerne. I første periode kommer vi bagud, men efter kun 15 sekunder får vi udlignet. De første 5 minutter i 2 periode var en sand fornøjelse, hvor pigerne laver 3 mål og kommer foran med 4-1. Desværre kommer drengen "tilbage" og stillingen er 3-4 før sidste periode - så alt kunne stadig ske. Udligningen kommer efter 53 sekunder og da vi så kommer bagud umiddelbart efter, så frygtede man den store nedtur. Pigerne får så lavet kampens bedste må: Line skøjter ned bag målet og sender pucken flot ind til Emilie og så er der udlignet. Nok det flotteste mål pigerne har scoret i år. (det var lige før man fældede en tåre :-)
4 minutter før tid falder afgørelsen: Daniel får lov til at sende et af sine tordenskud af og man må sige, at han er en stor skudtrussel. Pigerne får sæsonens 3 nederlag og Ib må nok føle at trænersædet er ved at blive lidt varmt :-)