Copenhagen Wildcats + Pige 2 til Påske Cup i Århus:

Så er det påske og traditionen tro, så tager Hvidovres piger til Århus.
Under "dameholdets" vellykkede tur til Estland, så lykkedes det Amagers piger at overbevise os om, at de skulle med til Århus. Derfor kunne vi stille med et hold af de mindste piger i J 12 og så kunne vi samle vores (og Amagers) damer i J 14. Da vi for lang tid siden tilmeldte vores små piger var det meningen, at de skulle spille i J 10 rækken, men den blev uheldigvis aflyst p.g.a. manglende tilmeldinger. Hvad skulle vi så gøre? Vores mange nye spillere havde glædet sig til at skulle prøve, at komme til cup. Heldigvis var Århus ledelse med på ideen om, at vi kunne stille med alle vores yngste (og nye) i J 12 rækken: De skulle så selvfølgelig have hjælp af vores større piger. Der skulle spilles med en stor pige i hver kæde hos J 12. Denne opgave blev fordelt mellem pigerne og da J 12 holdet skulle spille 5 kampe, så passede det næsten præcist med at alle de store fik en kamp som hjælper.
Vi mødtes kl. 17.00 på Frihedens station og udstyret blev pakket i bagagebilen. Carsten og Mini tog sammen med de 29 piger toget ind til Hovedbanegården. Tiden blev overholdt og man fandt da også et tog der skulle til Jylland. Da man kom op i toget viste det sig desværre, at alle vores reserverede pladser var optaget og toget skulle til at køre før tiden! Panik hvad var der i vejen......Nå ja, der er jo flere tog som kører til Jylland i Påsken, så man blev enige om at det ville være en god ide af finde det rigtige tog. Når man skal til Århus, så skal man huske, at man skal finde toget der skal til Ålborg. Det lykkedes i sidste sekund og man tog så mod Jylland. Toget blev ½ time forsinket og da der også skulle ventes på bussen på Århus banegård, så var det sen aftensmad som pigerne skulle spise på MC donalds.
Efter aftensmaden skulle der pustes luftmadresser op og da Martin endelig fandt ud af, at når man skal puste madresser op, så skal man altså bruge det hul der puster ud (Martin havde nemlig en pumpe med 2 huller: Et der pustede og et der sugede), så var alle klar til at gå i seng....altså lige på nær nattevagterne. Da vi gerne ville sove i ishockeyhallen, så havde vi lovet Århus, at stille med nattevagterne. Det viste sig, at det var lidt svært at tvinge folk til ikke at gå i seng, så Martin og Toni "hang på den". Da vi var ved at være trætte ved 4-tiden så fandt vi heldigvis ud af, at vi kunne spille lidt fodbold i hallen. Pludselig havde vi spillet i et par timer og det var tid til at vække vores piger. De blev vækket af vores soldat, så kl. 6.45 var alle mere eller mindre vågne. Efter morgenmaden skulle vores mindste piger skulle spille deres første kamp.


Pas på Århus...vi er på vej.
 


Det lykkedes Carsten og Mini at finde det rigtige tog.
 

Spillegale piger.
 


Nogle spiste i toget.
 


Mini måtte frem med dankortet :-)
 


Hvem mangler en Big Mac?
 

Hvidovre J 12

Hvidovre pige

4

0

(3-0) (1-0)                           2 x 15 min.

Udvisninger: Ingen   Udvisninger: 1 x 2 min. 
Lokalopgør. Vores små piger skulle møde Hvidovre drenge. I denne kamp skulle Joy, Ellegaard og Nynne hjælpe til. Desværre så  kunne man godt se, at det for mange af vores piger var lidt af et chok, at skulle spiller imod et J 12 hold. Vi har i år deltaget i J 12.2 rækken og nogle af pigerne har kun spillet til træning. De klarede det dog alle flot, men lidt ærgerligt at vi ikke fik Hvidovres drenge på dag 2. Så er jeg sikker på, at de nok havde fået sig en overraskelse. I øvrigt så syntes jeg, at det er lidt pinligt, når der bliver råbt spillernavne op i højtaleren som målscore, der slet ikke er med i Århus. En anden gang, så giv Århus de rigtige navne for de er altid flinke til at give dispensationer hvis man har spillere med, der er for gamle. Man kunne jo risikere, at der blev nedlagt protest og så taber man altså kampen med 5-0.


Tak for kampen drenge.
 


Nattevagterne måtte spille fodbold for at holde sig vågne. Bemærk lige tiden i baggrunden: Klokken er ikke 17.58.


Martin fik pumpet madrassen op.


 

Fotskäl HC (Sverige)

Copenhagen Wildcats 

6  (06.35 - 07.28 - 14.53 - 21.17 - 29.36 - 29.49)

0

(3-0) (3-0)                    2 x 15 min

Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: 3 x 2 min. 
Så skulle vores store piger i kamp for første gang i cuppen. Vi skulle møde det svenske hold. Efter 06.35 ramte en svenske pucken "lige i røven" som Faxe ville havde sagt. Ingen chance for vores målvogter. Næste mål kommer umiddelbart efter og her er målvogteren så uheldig, at pucken kravler op over griberen og ind i målet. Ved 3-0 står vi og sover ved en face off og 4-0 bliver det da vi har powerplay???? 5-0 via Sachas skøjte og ved 6-0 tror vi, at kampen er færdig. Mange dumme mål og et alt for stort nederlag. Vi går ned til skolen for at få noget frokost.


1 -0 pucken er sendt afsted.


Lindi har overblikket.
 


Vores første kamp er i fuld gang.

 

 

 

AAB 1 J 12

Hvidovre pige

10 (01.31 - 02-49 - 03.32 - 06.44 - 08.04 - 09.54 - 20.32 - 21.36 - 27.04 - 28.45)

1

(6-0) (4-1)                  2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x  2 min.     Udvisninger: 1 x 2 min.

21.16 7 - 1 Lindi ClementsenÅhhhhh nej mål....igen.
 

Efter frokosten skulle vores små spillere møde AAB 1. Hjælpere til denne kamp var Lindi, Nicoline og Amelang. Hold da helt op hvor var det ved at gå galt. AAB spillede godt (og hurtigt) sammen og flere af vore piger var slet ikke i nærheden af at røre pucken i den kamp. Vi var helt nedspillet og da vi var bagud med 6-0 ved pausen var Carsten bange for at vi skulle bryde helt sammen. Vi måtte desværre spille 2 periode med 2 kæder for ikke at få alt for store sportslige skrammer. Nødvendigt for ikke at miste moralen før dagens sidste kamp i mod AAB 2.  Så var det tid til Aftensmad på skolen. 


Vores 2 debutanter.

 

 

 

KSF J 14

Copenhagen Wildcats 

1 (04.45)

0

(1-0) (0-0)                  2 x 15 min.

Udvisninger: 4 x 2 min. + 1 x 25 min.     Udvisninger: 2 x 2 min + 1 x 25 min.
Da vi skulle på banen til opgøret i mod KSF, så var der lagt op til at det var "kampen om bronce". Pigerne troede på det. De kæmpede og spillede en rigtig god kamp. Desværre så har vi jo et scoringsproblem. (i hvert fald når det gælder mål) Da KSF kommer foran på et heldigt mål (efter 4 minutter) via vores målvogters hjelm så viste vi, at det ville blive svært. Vi har meget spil og da der mangler et par minutter, så har vi altså chancen, der skal give os uafgjort. Desværre har vi ikke heldet. Kampen vil nok blive husket for slagsmålet i sidste minut.....En KSFér giver en af vores spillere en på "lampen" men det ville Jo ikke finde sig i. Sådan skal det være......det må fanme ikke være sjovt at få tæv af en pige :-) 


Jeg tror squ det er Malte :-)
 


Så er der frokost.


Jo passer godt på sine veninder.

 

AAB 2 J 12

Hvidovre Pige

1

2

(0-0) (1-2)                 2 x  15 min.

Udvisninger: Ingen. Udvisninger: Ingen.
 

15.17 1 - 0

AAB 2

23.21 1 - 1

Line Ernst

24.57 1 - 2

Sara Christensen


 


AAB har presset os helt i bund i de sidste sekunder.
 

Kampen som skulle vindes. Sacha, Sara og Jeanita skulle hjælpe. AAB 2 havde siddet og råbt rimeligt højt imod pigerne, da de spillede imod AAB 1. Der blev både råbt si og andre ting som pigerne ville hævne. Der blev gået til den og efter første periode var stillingen stadig 0-0. Lige i starten i 2 periode kom chokket. Vi kom bagud. Heldigvis kæmpede pigerne videre og Line kunne (med et lidt heldigt mål) udligne. Efter spil og chancer skulle vi vinde og heldigvis, så kunne Sara sikkert score sejrsmålet 5 minutter før tid. Pigernes første sejr og dejligt at kunne gå i seng som et vinderhold.


Ja disse bamser kan vores piger ikke stå for.

 

Århus J 12

Hvidovre Pige 

5

1

(2-0) (3-1)                 2 x 15 min.

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 2 x 2 min.

02.44 1 - 0 Århus
03.56 2 - 0 Århus
17.28 2 - 1 Line Ernst (Louise Bjerregaard, Nynne Lave Glud)
23.10 3 - 1 Århus
26.18 4 - 1 Århus
29.31 5 - 1 Århus


Pigerne havde flere forsøg der havde fortjent at gå ind.

Efter endnu et tidligt morgenmåltid, så skulle dagens første kamp spilles imod værterne fra Århus. Michelle, Augustsen og Nynne skulle tidligt op og hjælpe. Før pigerne nåede at vågne, så var de bagud med 2-0. Line reducere i starten af 2 periode, men Århus kørte sejren sikkert hjem. Man kan godt se, at vi har lidt problemer med J 12 hold. Vi spiller og kæmper flot, men det er desværre ikke helt nok.    

 

 

Århus 1  J 14

Copenhagen Wildcats 

9  (01.03 - 07.22 - 10.30 - 19.07 - 20.44 - 24.16 - 24.58 - 26.35 - 28.33)

0

(3-0 ) (6-0 )              2 x 15 min

Udvisninger: Ingen Udvisninger: 2 x 2 min.
Så skulle vores store spille imod værternes 1 hold. De var meget store og jeg må indrømme, at jeg er lykkelig for, at Amagers søde piger overtalte os til at tage dem med til Århus. Hvis vi skulle havde fyldt op med vores små spillere til denne kamp, så må jeg indrømme, at det ville jeg ikke havde været helt tryg ved. Vi havde svært ved at klare de store Århusdrenge, men de sidste 3 mål kunne vi godt havde undgået. Der glemte vi helt at holde vores spillere foran mål og det må ikke være sjovt, at stå som målvogter når modstanderne har tid til at stå helt fri foran mål og næsten slå plat og krone om hvis tur det er til at score. Nu manglede vi kun en kamp og vi havde stadig vores første sejr og ikke mindst vores første mål til gode.  


Pigerne i kamp imod Århus der vandt turneringen.
 


Ja et par SMSér kunne man jo godt nå mens man spiste.


Carsten har tjek på tiden....kan man sige det samme om Jeanita og hendes hat ?

 

KSF J 12

Hvidovre Pige

3

1

(1-1) (2-0)                 2 x 15 min.

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.

09.47 1 - 0 KSF
11.55 1 - 1 Louise Bjerregaard (Line Ernst)
15.16 2 - 1 KSF
18.09 3 - 1 KSF


De mindstes sidste kamp er i gang.

Cuppens sidste kamp for vores mindste piger. Jo, Maria og Cille skulle være med til at hjælpe pigerne til sejr. KSF var et af de bedre hold i turneringen (de tabte kun en kamp). Vores piger gjorde en god figur og har faktisk uafgjort ved pausen. Louise laver sin karrieres først (men helt sikkert ikke sidste) mål. Helt kold står hun foran mål og løfter pucken over KSF målmandens skinner. Sådan. KSF får desværre et par mål i 2 periode og vinder fortjent med 3-1. Jeg er helt sikker på, at selv om vi nok "overmatchede" pigerne i denne turnering, så har de lært utroligt meget og de har alle haft en sjov tur.   


Det er med stolthed, at Wildcats stiller op med Danmarks 2 næste landsholdsmålvogtere. Man må ikke håbe, at herren på billedet, er agent for en anden klub, der vil have flere mål-"mænd" :-) 

 

Århus 2 J 14

Copenhagen Wildcats 

0

1

(0-0) (0-1)           2 x 15 min.

Udvisninger: Ingen  Udvisninger: Ingen

16.10 0 - 1 Nicoline Søndergaard Jensen


Prøv lige at se hvordan det er vores modstander, der er presset tilbage i egen zone.

"Damernes" sidste kamp var kampen om at komme op på 4 pladsen. Fra første fløjt af, så angriber pigerne og der bliver afsluttet, så det er en hel fornøjelse. Man kan se, at de tror på det og at de vil vinde. Man må nok indrømme, at vi ikke er jordens farligste hold og at vi kun vinder med 1-0 er ikke fortjent. Nicoline bliver igen vores toppointscore :-) Jeg ved ikke hvad vi skal gøre med pigerne for de kæmper og spiller drømmehockey, men afslutningerne er ikke så gode. Hvis Amager og Hvidovre pigerne kan lære, at afslutte noget bedre, så vare det ikke længe før de kan spille op med de "såkaldte storhold". Vi må løbe nogle lange ture og løfte noget jern i vægtrummet i sommer, så er jeg sikker på, at det nok skal komme. Til slut vil jeg sige, at jeg syntes, at vore projekt med Copenhagen Wildcats har været meget vellykket. Pigerne har det rigtigt godt sammen og de har det der med at "vi er et hold" som jeg af og til har savnet hos nogle piger. Jeg håber, at vi kan fortsætte (eller evt. udbygge) projektet i den næste sæson, så vi stadig har mere end 2 ishockeyklubber for piger på sjælland.    


Efter vores 2 flotte cups, så er jeg sikker på, at pigerne vil blive jagtet af forskellige firmaer for at reklamere for deres produkter.....Her prøvefotograferes der for Cacaomælk :-)


Et par af pigerne.


Og endnu et par.

    

 

 

Stilling og statistik for J 14 Copenhagen Wildcats:

  KSF Copenhagen Wildcats Fotskäl HC Århus 1 Århus 2
KSF

XXXX

1 - 0 0 - 10 0 - 2 6 - 1
Copenhagen Wildcats 0 - 1

XXXX

0 - 6 0 - 9 1 - 0
Fotskäl HC (Sverige) 10 - 0 6 - 0 XXXX 2 - 4 10 - 0
Århus 1 2 - 0 9 - 0 4 - 2 XXXX 16 - 0
Århus 2 1 - 6 0 - 1 0 - 10 0 - 16 XXXX

 Placering:

  V U T Mål Point
Århus 1 4 0 0 31 - 2 8
Fotskäl 3 0 1        28 -  4       6
KSF 2 0 2   7 - 13 4
Copenhagen Wildcats 1 0 3    1 - 16   2
Århus 2 0 0 4 1 - 33 0

 

Bisselisten:
Johanne Andersen 29 min.
Nynne Glud 2 min.
Lindi Clementsen 2 min.
Mie Augustsen 2 min.
Michelle Holm 2 min.
Mie Amelang 2 min.


 

 

 

Nicoline lavede flest point både i Estland og i Århus.

 

 


 

Pointlisten

  Navn Assist Mål Point
1 Nicoline Jensen 0 1 1

 

 

 

 


Vimpel fra Fotskäl.

Endnu en pokal der skal deles.

Vimpel fra KSF.


 

 

 

 

Stilling og statistik for J 12 Hvidovre Piger:

  AAB 1 AAB 2 Hvidovre Drenge Hvidovre Piger KSF Århus
AAB 1

XXXX

9 - 0 5 - 1 10 - 1 6 - 1 13 - 0
AAB 2 0 - 9

XXXX

3 - 3 1 - 2 2 - 4 1 - 4
Hvidovre Drenge 1 - 5 3 - 3

XXXX

4 - 0 3 - 4 4 - 3
Hvidovre Piger 1 - 10 2 - 1 0 - 4

XXXX

1 - 3 1 - 5
KSF 1 - 6 4 - 2 4 - 3 3 - 1

XXXX

7 - 3
Århus 0 - 13 4 - 1 3 - 4 5 - 1 3 - 7 XXXX
 

 

  V U T Mål Point
AAB 1 5 0 0 43 - 3 10
KSF 4 0 1 19 - 15 8
Hvidovre Drenge 2 1 2 15 - 15 5
Århus 2 0 3 15 - 26 4
Hvidovre Piger 1 0 4 5 - 23 2
AAB 2 0 0 5 7 - 22 0
Bisselisten:
Emilie Svendsen 2 min
Lindi Clementsen 2 min.
Michelle Holm 2 min.
Louise Hansen 2 min.
Holdstraf 2 min.

 

Pointlisten

Navn

Assist

Mål

Point

Line Ernst 1 2 3
Louise Bjerregaard 1 1 2
Sara Christensen 0 1 1
Lindi Clementsen 0 1 1
Nynne Lave Glud 1 0 1


 


Pokal for en 5 plads.

 


Vores mindste piger tog fairplaypokalen med hjem.


Som et forsøg bringer vi her historier fra turen fortalt af pigerne selv:

 

Cille og Michelle: Syntes at det var rimeligt sjovt at være på MC Donalds og "lege" gangsters.
Gad vide om det er efter turen til Tallinn hvor de begyndte at "lægge sig ud" med den estiske mafia (Man fandt jo ud af i Århus, at Johnny og Henrik ikke havde behøvet at hjælpe, så længe Jo er der til at forsvare sine veninder :-)


Gangsterne på vej hjem fra MC Donalds.

   
Maria: Syntes at det var sjovt, da de spillede deres sidste kamp og at det begyndte at lugte heeelt vildt af "prut". Sjovt nok kom det nede fra den ende hvor Carsten stod. Han ville ikke snakke om det, da han var flov, og vil nu stadig ikke indrømme at der var ham :-)


Prøv lige at se her....Det var ikke kun Carsten, der var i den ende hvor der lugtede.....Både vores fugl og en dommer er under mistanke.

   
Michelle og Sacha: Syntes at Pappabear = Toni (Toni vil lige sige, at han bedre kan lide når Joy og Kamilla kalder ham for Toni-mus :-)


Lindi du må ikke drille den trætte nattevagt.

   
Cille og Joy: Ved præmieoverrækkelsen har Joy og Cille fundet ud af, at de er skide gode, for ikke at sige verdensmestre til at flage og få gejsten op hos Copenhagen Wildcats når de er allermest nede efter en skuffende 4 plads. Dette er ikke blær. Se selv billederne. Hvis du er interessetet i 2 friske flagpiger, så skriv endelig en mail til Toni og han sender beskeden videre til os. Vi forventer en løn omkring 500 kr. i timen pr. person :-) På forhånd tak.


Problemer med at få hold- og flagbillede på nettet - i må nøjes med et boksbilled.

   
Nico, Mille og Joy: Til indmarchen blev der stillet 2 store drenge til rådighed som skulle bære Dannebrog og Trekroner, da det jo var hold fra Danmark og Sverige der deltog i turneringen. Men Amelang syntes selvfølgelig, at der manglede et flag mellem de 2 andre. Så hun stillede sig glad op med Copenhaven Wildcats flag og viftede med det, så ingen var i tvivl om at de lækre og seje tøser fra Hvimar (København) var ankommet og klar til at indtage Århus skøjtehal.


Så er der farvelsandwich.

   
Sacha og Ellegaard: Hmm, der var der hvor vi var på skolen for at spise frokost, og Ellegaard og jeg begav os ned på toilettet. Da vi kom derned sad der 2 drenge på pige toilettet og lavede puh-puh. Vi slukkede lyset på toilettet og drengene sad og diskuterede hvem der skulle gå ud og tænde lyset. Ellegaard og jeg stod bag døren og da den ene af drengene kom ud for at tænde lyset, hoppede vi frem. Og det skal lige siges, at drengen stod med bukserne nede om knæene. Haha. Falde af grin vi var.


Jeanita og Mie har lige fået en kæmpe rulle til deres næser.

   
Amelang, Mille og Joy: Som altid blev Mille, Amelang og jeg selvfølgelig venner med et par drenge:-) Måden at få drengevenner på er meget enkel. Man kan enten råbe:"Aah, Malte...! Du den eneste for mig, så sig mig... Er jeg den eneste for dig?" Eller: "Maaaaalte, nu lokker du mig med din numse, din numse... Der altid er klar til leg"


Vores piger prøver at komme i kontakt med drengene.

   
Amelang og Joy: Alexander fra KSF så ud til at være en rigtig outsider, så Amelang og jeg besluttede os for at invitere ham over til vores morgenbord da de andre KSF-drenge valgte at flytte væk fra ham og sætte sig i den anden ende af deres bord. Og derfor inviterede vi Alexander over. Det var rigtig hyggeligt og jeg tror vist nok, der var nogle drenge, der blev misundelige. Men så kan de bare lade vær med at efterlade søde Alex. HAHA...


Stort at Alexander sagde ja tak til at komme på besøg hos pigerne.