Hvidovre

Amager

5

0

(1-0) (2-0) (2-0)            Se liveopdatering: KLIK HER            Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 17                Skudstatistik: 37-8  (11-3)(17-2)(9-3)

             

07.53 1 - 0 Katarina Lund Nielsen
21.57 2 - 0 Katarina Lund Nielsen (Lindi Clementsen)
25.20 3 - 0 Mie Augustsen (Katarina Lund Nielsen)
43.33 4 - 0 Michella Beyer
59.15 5 - 0 Silke Lave Glud (Katarina Lund Nielsen)

                                                                                                       


P.g.a. sommertiden så skulle vi op 1 time før.....og det var åbenbart ikke alle der syntes, at det var en spændende kamp :-)
 

Udvisninger:

Hvidovre: 4 x 2 min.
Amager: 6 x 2 min.

   

 


Kamilla skal lige høre om Carsten har nogle "guldkorn"
 

Dagens kamp var sæsonens sidste turneringskamp. Vi skulle møde Amager som vi gennem hele sæsonen har spiller helt lige op med, så der var lagt op til en spændende kamp. Man kunne godt se, at vores piger gik på banen for at vinde, for fra første sekund af, blev der kæmpet. Katarina gik forrest og var med i 4 af de 5 mål. Det skal nok blive sjovt, når hun får skudt kanonen ind og begynder at ramme målet hver gang hun skyder. Jeg syntes, at alle pigerne kæmpede godt og det var en fornøjelse at se pigerne slutte turneringen af på denne flotte måde. Jeg må indrømme, at da sæsonen startede og vi havde mistet over ½-delen af holdet, så var jeg sikker på, at det ville blive en skrækkelig oplevelse og at vi bare skulle spille kampene for at blive bedre. Pigerne (og Carsten) ville det anderledes og fik hurtigt de point som skulle til for at være med i kampen om tredje pladsen. Det virkede som om, at pigerne der blev tilbage, ville vise, at de godt kunne klare sig og de har kæmpet og stået sammen som et hold gennem hele sæsonen. Sådan som vi slutter sæsonen, (5 point i de sidste 3 kampe) så vil jeg mene, at vi styrkemæssigt er fuldt på højde med sidste sæson. (Vi har godt nok ikke bredden mere, men når vil skal stille med et slagkraftigt hold, så er vi klar. Vi vinder sidste kamp over Amager med 5-0, sidste år sluttede vi også af mod Amager og den kamp sluttede 5-5. Endvidere så sikrede vi 3 pladsen allerede i 3-sidste kamp, hvorimod vi skulle helt frem til sidste spillerunde sidste sæson. Jeg er sikker på, at hvis vi kan få styrket bredden lidt, så skal vi nok holde målsætningen med Dm år 2010. Vi har mange små piger der snart er klar (både Michella, Line og Silke har lavet mål på dameholdet i år) og så kan det jo også være, at vi måske får lidt tilgang udefra i løbet af sommeren......det er ikke sikkert, at alle har lyst til at være en del af en 4 eller 5 kæde, når der står en ledig 3 kæde og venter hos os.....både i Damerækken og i J 16.2 rækken :-)


Silke fik lavet målet, der udløste Mcdonald-turen ... En tur som Mini kommer til at betale for :-)


Bianca havde en travl formiddag.


Katarina havde mange flotte frispilninger.... hun har iøvrigt også overtaget 1 pladsen over assister gennem tiderne på holdet.

I baggrunden det topprofessionelle bokspersonale...iflg. forlydender så har udlandet fået øje på dem og i sommerpausen skal der forhandles med flere NHL-klubber, der gerne vil overtage teamet.

Stor jubel foran Kamillas mål - Det er jo ved at blive en vane at hun holder nullet.

Fornemt besøg fra unionen. Jørgen Jacobsen overrækker medaljer til holdet. Her holder dommeren øje med om Lindi også får en.

Kamilla blev så glad, da hun skulle have sin medalje, at hun lige skulle lave en lille "sejrsdans".

Igen i år skulle pigerne lige lave bronce-kæden....god tradition med kæden: Vi skal bare lige lave lidt om på metallet de næste par år.

Her er alle pigerne, der har været med til at sikre medaljerne.