Amager

1

1

(0-0) (0-0) (1-1)                          Se liveopdatering her : KLIK HER   Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 8                Skudstatistik: 9 - 10  (5-1)(3-7)(1-2)

43.18 1 - 0 Nicoline S. Jensen
57.19 1 - 1 Lindi Clementsen (Katarina Lund Nielsen)

Hej Amager vi er klar.

Amager: 6 x 2 min.
Hvidovre:  4 x 2 min.

Bemærk lige at Amagers hjemmedommer var nede og spionere da pigerne lige skulle aftale de sidste ting.

Weekendens første turneringskamp imod Amager. Carsten var taget til Herning, så Ib havde fået den fødselsdagsgave, at han skulle være cheftræner for damerne....og han fik en travl eftermiddag. Amager og vores piger gik som sædvanligt "til den" og der måtte improviseres en del, både da vi havde en del piger i straffeboksen eller da der gik lidt "tudefjæs" i den. Vi startede 1 periode med de kæder, der vandt gårdagens kamp over KSF. Perioden sluttede uden mål. I 2 periode var det Carstens oplæg, at der skulle skiftes 2 spiller ind, men da der var 3 skader inden for de første 10 minutter, så var der en del "panik" over hvem der egentligt sad ude i denne periode. Også denne periode endte uden mål. 3 periode startede desværre med et Amager mål. En af vores backer tabte pucken og pludselig var Nicoline alene med Kamilla. Nicoline satte sikkert pucken i nettet uden chance for Kamilla. Vi spillede videre og 4 minutter før tid aftalte vi, at vi ville toppe holdet. Efter ½ minut spillede Katarina flot Lindi fri og stillingen var uafgjort. Vi tog timeout og fortsatte med samme kæde. Selv om vi fik lagt et stort pres på Amager, så fik vi desværre ikke pucken i mål og vores interne kamp imod Amager står stadig helt lige: En sejr til hvert hold - en uafgjort samt en målscore på 4-4: Det vil altså sige, at kampen søndag vil afgøre hvem der har "håneretten" når vi skal til Estland :-)