KSF

0

2

(0-1) (0-0) (0-1)            Se liveopdatering: KLIK HER            Se kamprapport: KLIK HER

01.59 0 - 1 Katarine Lund Nielsen (Michella Beyer)
57.22 0 - 2 Line Ernst (Katrine Ellegaard)

Allerede efter 23 sekunder var Line tæt på at score.

KSF: Ingen
Hvidovre: 2 x 2 min.

Pas på isen er glat.

Så kan man se slutningen på sæsonen. Denne weekend skal vi spille 3 kampe som alle kan afgøre kampen om 3 pladsen. Pigerne skal "bare" vinde 1 af kampene. Dagens kamp er imod KSF, som vi havde det meget svært imod sidste gang vi mødte dem. Vores piger startede som lyn og torden og allerede efter knap 2 minutter kunne Katarina udnytte en stor chance, der opstod, da KSF´s keeper gik lidt underligt ud af målet.  Vores piger fortsatte det gode spil, men de kunne bare ikke få pucken i mål......det skal vi vist træne lidt i næste sæson. Det meste at kampen foregik i KSF´s forsvarszone og de få gange hvor modstanderne kom i nærheden af vores mål var Kamilla en sikker sidste skanse. Når man står og ser en ishockeykamp, der står 1-0, så føler man sig aldrig "sikker" og jeg syntes altså godt, at når Line endelig tog sig sammen og lavede sit første "damepoint" (i øvrigt et rigtigt godt mål) så kunne hun godt have lavet det lidt før i kampen :-)  Vi skulle vente til knap 2 minutter før tid før målet til 2-0 blev sat ind. Broncemedaljerne var sikret for andet år i træk: Stort når man tænker på, at vi har mistet 10 af de 18 spillere, der sidste år kæmpede sig til bronze. Carsten har lavet et godt stykke arbejde med alle de nye spillere - Jeg er sikker på, at der er mange hold, der gerne vil have fat på en trænerkapacitet som ham......men mon ikke han bliver hos os til vi er blevet danmarksmestre - åhhhhhh hvor jeg glæder mig :-)

Silke kan lige nå at give Katarina et klap på panden efter målet til 1-0.

Kaptajn Lindi holder øje med om alle hendes spillere jubler :-)