Amager J 16.2

4

4

(1-0) (1-1) (2-3)                          Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

13.52 1 - 0 Rasmus Nielsen (Oliver Christoffersen)
25.27 1 - 1 Nicki Kisum
34.24 2 - 1 Mohammad Thaibesh
43.12 2 - 2 Nicki Kisum
47.12 2 - 3 Katrine Ellegaard (Nicki Kisum)
55.48 2 - 4 Mie Skovbo Augustsen
58.00 3 - 4 Oliver Benameur
59.10 4 - 4 Thomas Andersen

Selv om nogle af drengene fra Amager var store, så kæmpede alle vores spillere, så det var en fornøjelse.

Amager: 2 x  2 min.
Hvidovre: 4 x 2 min.

OK - bare følg efter mig.

Årets tredje opgør mellem holdene. De 2 første har budt på en sejr til hvert hold (i gode tætte kampe). Kampen i dag var også tæt og meget spændende. Amager kommer foran med både 1-0 og 2-1 men begge gange udligner Nicki. Katrine bringer os foran 3-2 (Katrine har åbenbart fået den vane, at hun skal score i j 16.2 kampene.....bare gem lidt mål til de sidste 3 damekampe). Med 4 minutter igen bringer Mie os foran med 4-2 og man begynder næsten at tro på sejr. Desværre mister vi koncentrationen og Amager laver 2 (lidt heldige) mål på 1 minut. Det kan også være, at der var lidt træthed til sidst - Vi stillede kun med 2 kæder hvoraf 4 spillere var j 14 spillere og 7 var tøser (Amager stillede med 16 spiller og 2 målmænd). Det kan godt være, at det er hårdt for pigerne, men hold da helt op hvor kan man se, at der er sket ting og sager med pigerne i denne sæson. Stor ros til hele holdet - spiller og kæmper i sådan i de sidste 3 damekampe, så skal vi nok få de fleste point.

Mie har lige bragt os foran med 3 - 2.