17.50 0 - 1 Simon Rasmussen (Carl Kirschmeier)
23.36 1 - 2 Simon Rasmussen (Lars Rasmussen)

Michella udlignede til 2 - 2.

Hvidovre:  Ingen
Herlev:  1 x  2 min.

Louise havde en del nærkampe med Amalie.

Træningskamp imod Herlev. I turneringen har vi tidligere tabt med 0-4 og 0-6 til dem, så pigerne vidste at det ville blive en svær opgave. I første periode havde pigerne meget spil, men vi kunne desværre ikke få pucken i mål. 2 periode startede med et stort Herlev-pres. Herlev kom da også foran med 1-0. Efter 4 minutter fik vi endelig pucken ned til Herlevs mål - der bliver skudt på mål og Emilie får skudt returpucken mellem benene på Herlevs målmand. Midt i perioden kommer vi atter bagud.......men kun i 1½ minut. Så score Michella og vi kunne gå til pause med en stilling, der sagde 2 - 2. I 3 periode har begge hold gode chancer til at afgøre kampen og heldigvis er det vores tur til at have heldet. Louis laver det afgørende må til stor glæde for pigerne. Jeg syntes ,at de 2 hold står godt til hinanden og vi må håbe, at vi kan nå at få nogle flere kampe inden sæsonen er slut.

Jeg tror nok, at pigerne har sikret sig pucken i fællesskab :-)

Selv om Ib havde glemt at lave kaffe til bokspersonalet, så var humøret alligevel i top.

Mange tilskuere havde fundet vej til hal 2 hvor pigerne havde besøg af vores venner fra Herlev.