Herlev

0

17

(0-3) (0-8) (0-6)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 39                Skudstatistik: 2-112  (1-40)(0-40)(1-32)

02.37 0 - 1 Sussi Hansen (Christina Andersen)
16.49 0 - 2 Dorthe Schäffer
17.42 0 - 3 Gosia Leszkowicz (Dorthe Schäffer, Christina Andersen)
26.21 0 - 4 Mette Groth
28.25 0 - 5 Maria Olausson
28.57 0 - 6 Gosia Leszkowicz
32.00 0 - 7 Gosia Leszkowicz (Christina Andersen)
33.55 0 - 8 Gosia Leszkowicz (Sussi Hansen, Dorthe Schäffer)
35.24 0 - 9 Gosia Leszkowicz (Christina Andersen)
37.30 0 - 10 Christina Andersen (Sussi Hansen)
38.36 0 - 11 Maria Olausson (Katarina Byth Carstensen)
40.40 0 - 12 Iben Johnsen (Sussi Hansen, Gosia Leszkowicz)
41.40 0 - 13 Mette Groth
42.12 0 - 14 Christina Andersen (Dorthe Schäffer)
53.10 0 - 15 Maria Olausson
54.22 0 - 16 Katrine Algreen-Petersen
57.45 0 - 17 Iben Johnsen (Mette Groth, Maria Olausson)

Den bedste træning for Kamilla nogensinde: 112 skud virkelig imponerende.

Her er vi næsten gennem halvdelen af kampen og det står stadig kun 0-4.

De fleste billeder er i dag taget i vores forsvarszone....hvorfor mon? :-)

Hvidovre: Ingen
Herlev: Ingen

Ja kampen kom til at forløbe som de fleste af os nok havde forventet. Spil til Hvidovres mål. Det er første gang, at vores modstander har rundet 100 skud, men på den anden side, så må man jo nok erkende, at vores hold i dag har den yngste gennemsnitsalder som vi nogensinde har stillet med i Damerækken. 13½ år var gennemsnitsalderen, så man må formode, at Carsten kan lære "babyholdet" en masse. (jeg ved næsten ikke om jeg skal registrer kampen som en "lillepigekamp" for da Nynne forlod kampen efter første periode, så var der faktigst flest pigespillere fra vores J 12.2 hold:-)
Vi var presset gennem hele kampen og vores "skud" i første periode var faktigst en puck, der blev sendt ud af vores zone og tilfældigvis ramte Herlevs mål. Vi skulle helt frem til 2 minutter før tid før vi havde et forsøg på mål. Herlevs målvogter tog skuddet og bevarede en redningsprocent på 100 :-)
Selv om pigerne kæmpede bravt, så må vi indrømme, at der ikke er plads til afbud i vores tynde trup af "gamle" spillere....dejligt at vi snart får et par stykker hjem fra ferie - Vi skal i hvert fald nok være klar til de sidste kampe mod KSF og Amager.

Silke var pludselig alene med Herlevs målvogter....hun brændte desværre, så Mini kunne vente med, at bestille tid hos Mcdonald.