Gladsaxe J16.2

6

3

(2-0) (2-2) (2-1)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 11                Skudstatistik: 44-18  (11-3)(20-9)(13-6)

07.59 1 - 0 Andres Nyegaard (Nicklas Carentius)
10.55 2 - 0 Jakob Henriksen
24.04 3 - 0 Katrine Ellegaard (Jeanita Sørensen)

Denne gang klare Gladsaxe frisag.

Ellegaard og Katarina er ikke bange for de store drenge.

Hvidovre: 2 x 5 min. + 2 x 20 min.
Gladsaxe: 1 x 5 min. + 1 x 20 min.

Med en sejr kunne vores hold komme på 3 pladsen i rækken. I de 2 forrige opgør mod Gladsaxe har vi vundet, så vi var vel favoritter i dagens opgør. Spillerne troede da også på det og det lykkedes at komme foran med 3-0 før Gladsaxe fik reduceret midt i kampen. Desværre lykkedes det Gladsaxe at score yderligere, så lige pludselig var der spænding om kampens resultat......i ½ minut: Så lykkedes det os igen at komme foran med 2 mål og tættere på kom Gladsaxe aldrig. En god og spændende kamp, der også bød på et rigtigt slagsmål. Vi havde igen fået de gamle rutinerede kræfter tilbage i tidtagerboksen og det gik da også godt indtil tiden 59.52......så koksede det både for speeker og tidtager: Vi må håbe, at Silke er klar til at tage over igen på lørdag :-)

Dommer Jers sammen med de 2 "slemme" piger der måtte 5 minutter i straffeboksen.........for Daniel og Sebastian