Amager J 12.2

Hvidovre 2

4

4

(1-1) (1-1) (2-2)                          Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

07.03 0 - 1 Mia Bau Hansen (Line Ernst)
07.33 1 - 1 Cecilie Rørth
23.03 2 - 1 Caroline Pedersen  (Toke Petersen)
29.22 2 - 2 Line Ernst (Louise Hansen)
35.10 2 - 3 Michella Beyer
37.13 3 - 3 Nicolaj Skotte (Tore Amelang)
37.25 3 - 4 Michella Beyer
38.54 4 - 4 Mathias Klussmann

Cecilie der scorede til 1-1 fik ikke lov til at score denne gang - Silke har "luret" hende.

Amager: 1 x  2 min.
Hvidovre: 2 x 2 min.

Caroline score til 2-1....uha hvor var hun fri.

Der var lagt op til en spændende kamp imod Amager. Sidst vandt vi med 4-3 over dem  og denne gang bestod vores trup af noget mere urutinerede spillere. Mia sørgede for, at vi fik en fin start men desværre udlignede Amager i samme minut. I anden periode var det Amagers tur til at komme foran. Vi skulle helt frem til periodens sidste minut før Line kunne udligne. I tredje periode sørgede Michella 2 gange for, at vi kunne bringe os foran men Amager fik udlignet i begge tilfælde. Uafgjort var nok et retfærdigt resultat af en god og spændende kamp. Med det ene point imod Amager så ser det ud som om, at vi kan holde vores 4 plads i turneringen.....bare kæmp videre piger, så kan det være, at vi kan lave noget overraskende i de sidste 2 kampe :-)

Stor chance til Louise - men desværre gik pucken forbi målet.