Hvidovre 2

IC Gentofte J 12.2

4

3

(0-2) (0-0) (4-1)                          Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

04.29 0 - 1 Viktor Petersen
10.00 0 - 2 Viktor Petersen
30.52 1 - 2 Michella Beyer (Line Ernst)
37.50 2 - 2 Silke Lave Glud (Emilie Fogelstrøm Johansen)
40.49 2 - 3 Anders Møller Elbo
42.56 3 - 3 Line Ernst (Silke Lave Glud)
43.52 4 - 3 Silke Lave Glud (Line Ernst)

Carsten mente, at der var så langt over til "uret" at han havde taget sit løbehjul med ....Er der ild i hans sko? :-)

Hvidovre: Ingen
IC Gentofte: 1 x 2 min.

Dommerne får lige en kammeratlig "snak" med holdlederen :-)

Så skulle vi møde drengene fra ICG. Sidst vandt vi 8-0 men, for det første manglede vi 5 spillere fra den første kamp og for det andet, så ved vi at vores piger først vågner op af formiddagen, så vi forventede en hård kamp. Pigerne var også "planmæssigt" bagud med 2 mål efter første periode. 2 periode gik bedre og her blev resultatet 0-0. Så var der pause og taktikmøde i omklædningsrummet. Straks da pigerne kom på banen kunne man se, at de var vågnet: Vi reducere i første minut og halvvejs inde i perioden kom udligningen. Så ventede vi på sejrsmålet, men så kom forskrækkelsen: ICG kæmpede sig tilbage og vi var bagud med kun 4 minutter igen. Der blev taget timeout og det lykkedes, at vække pigerne helt....2 minutter før tid kommer udligningen og da der mangler 1 minut kommer pigerne foran for første gang i kampen (stor jubel blandt hjemmeholdets meget medlevende fans :-) Lidt synd for de godt kæmpende ICG spillere, der virkelig har haft stor fremgang siden vi mødte dem sidst.