Rødovre J 16.2

Hvidovre J 16.2

7

2

(1-1) (2-1) (4-0)                          Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

P.g.a. edb-nedbrud (igen) kommer de sidste målscore først på når vi kan få en kamprapport

Hvidovre: 3 x 2 min.

Vi var godt nok presset gennem det meste at kampen.

Så var det torsdag og vi skulle ud og besøge topholdet Rødovre der var ubesejret i denne sæson. Vores hold gik frisk til sagen og selv om Rødovre kom foran troede vi stadig på det. Vi fik udlignet og stillingen var 1-1 ved første pause. 2 periode var en tro kopi af første. Rødovre havde det meste spil...kom foran og vi udlignede igen - Desværre fik Rødovre en ekstra i nettet lige før pausen, så vi var bagud med 3-2 efter 2 periode: Flot kæmpet og igen mange store redninger af Kamilla i målet. Dejligt at se hun har fundet storformen ...sikkert p.g.a. at hun får utrolig meget kamptid. Så skulle vi ud til den afgørende 3 periode og sikken dog en gang møg. Nu har vi godt nok ikke kamprapporten, men jeg vil skyde på, at Rødovre får 4 mål på omkring 5 minutter i starten af perioden og dette ødelægger desværre det flotte indtryk vores spillere ellers viste i resten af kampen imod det suveræne tophold - Nu tager vi en ravancekamp imod dem på lørdag, så må vi se, om vi kan koncentre os i alle 60 minutter.

Ingen grund til panik - den står stadig kun 3-2.