Hvidovre 2

Rungsted J 12.2

2

16

(0-5) (2-4) (0-7)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

05.24 0 - 1 Valdemar Kisum (Christoffer Lassen)
06.15 0 - 2 Emil Skjoldager
07.45 0 - 3 Christoffer Lassen
11.06 0 - 4 Wassim Gharrabbi
13.36 0 - 5 Valdemar Kisum
15.28 0 - 6 Kasper Øbel (Emil Skjoldager)
21.41 1 - 6 Malene Sloth
23.01 1 - 7 Christoffer Lassen (Christian Andreasson)
23.44 2 - 7 Michella Beyer
24.41 2 - 8 Christian Sodema (Frederik Friis-Hansen)
25.30 2 - 9 Frederik Friis-Hansen
34.22 2 - 10 Patrick Madsen (Valdemar Kisum)
34.36 2 - 11 Emil Skjoldager
35.25 2 - 12 Kasper Øbel (Emil Skjoldager)
36.29 2 - 13 Patrick Madsen
39.30 2 - 14 Mathias Norr
40.54 2 - 15 Christoffer Lassen  (Valdemar Kisum)
43.41 2 - 16 Christoffer Lassen

Efter at havde taget billeder i de første 247 pigekampe skete KATASTROFEN i kamp nr. 247: Vores ellers altid stabile fotograf GLEMTE at tage billeder fra kampen p.g.a, at der lige pludselig skulle laves kaffe og mange af pigerne skulle trøstes osv....hvis nogle er i besiddelse af billeder, må de meget gerne sende dem til mig.

Ja så startede de svære decemberkampe - Den næste uge har pige 2 fornøjelsen af, at have 3 kampe imod hold hvor der nok ikke er så meget at gøre. Kampen i dag viste, at vores piger er gode til at kæmpe. Det eneste ærgerlige var dog, at pigerne går ned i 3 periode og taber denne med hele 0-7. 2 af målene bliver lavet på 14 sekunder og 4 af målene på 2 minutter......Det virker som om, at der skal stammes op lige efter at modstanderne har scoret. Det kan da også være, at pigerne simpelthen ikke havde kræfter til 3 periode p.g.a at drengene fra Rungsted spillede meget kraftbetonet ishockey og havde 3 kæder imod vores 2. Mange af pigerne har nok blå mærker de næste par dage, men mærkerne skal nok forsvinde og vi er klar til revancematchen i næste uge :-)
Iøvrigt er det rigtigt positivt, at vi er skarpe nok til at lave 2 mål imod et godt hold som Rungsted.

Hvidovre: Ingen
Rungsted: 1 x 2 min.