Amager

1

0

(0-0) (1-0) (0-0)            Se liveopdatering: KLIK HER            Se kamprapport: KLIK HER

Tilskuere: 45                Skudstatistik: 19-11  (8-3)(6-5)(5-3)

38.49 1 - 0 Katarina Lund Nielsen (Lindi Clementsen)

Piger i boksen - bemærk de smarte lamper som pigerne har fået installeret over deres hjelme: Vi er det eneste hold i Danmark der har denne luksus :-)

Hvidovre: 4 x 2 min.
Rødovre: 1 x 2 min.

Dommer-Jørgen (på billedet) og dommer-Pede havde travlt med at kigge efter damer denne lørdag aften - Mon ikke vi kan lokke dem en anden gang?

Så var det tid til revanchematch imod vores venner fra Amager. Sidst var det Amager, der vandt med 3-2 efter at vi havde ført med 2-0. Til dagens kamp havde vi  4 spillere mindre end ved holdenes første møde. Man kunne fra kampens start se, at det var kampen som vores piger simpelthen ikke ville tabe. I første periode havde vi det meste spil, men de helt store chancer  var der ikke til nogle af holdene. I 2 periode fortsatte vi det flotte spil. I periodens sidste 5 minutter var det som om, at Amager fik overtaget i spillet - men da de kom frem på banen fik vi heldigvis en kontra, der senere viste sig at blive afgørende for kampen. Lindi spillede flot Katarina fri, der sikkert sendte pucken ind bag Bianca i Amagermålet. Skønt at Katarina endelig ramte målet :-) 3 periode var ufattelig spændende. I starten af perioden får vi en udvisning. Vi var godt presset, men klarede det flot - desværre nåede vi kun at være fuldtallige i 2 sekunder før dommerne igen dømte imod os. Denne udvisning klarede vi også og så var det jo ikke noget problem at "køre" kampen hjem :-)
    -    En god og spændende kamp som alle fik meget ud af.....det ville være skønt hvis der var nogle flere af disse tætte kampe: De er jo lidt sjovere end kampe, der bliver afgjort med 20 - 30 mål.

"Ø-råd" i boksen - Bare rolig piger: Carsten har en plan.