Amager

Hvidovre

3

2

(1-2) (1-0) (1-0)                             Se liveopdatering her : KLIK HER     Se kamprapport: KLIK HER

13.35 0 - 1 Katarina Lund Nielsen (Nynne Lave Glud)
14.05 0 - 2 Lindi Clementsen
15.08 1 - 2 Nicoline S. Jensen
27.12 2 - 2 Sisse Zinglersen
40.51 3 - 2 Sara M. Christensen (Sacha S. Jensen)

                                                                                                       
Klar til årets 1 kamp imod pigerne fra Amager.
Fuld koncentration foran Kamillas mål.

Udvisninger:

Amager: 6 x 2 min.
Hvidovre: 4 x 2 min.

   

Det ser ud til, at der bliver hård kamp om 3 pladsen i rækken i år. KSF har vundet 5-4 over Amager, som vi nu har tabt til med 2-3: Mere lige og spændende kan det da ikke blive. Vores nederlag i dag er ingen katastrofe p.g.a at turneringen i år bliver afviklet efter reglerne og vi har stadig 3 kampe tilbage imod Amager. Kampen i dag var meget lige og sejren kunne gå til hvilken side det skulle være. Flot af vores meget lille trup: Pigerne kæmper så det er en fornøjelse. Det kan godt være, at kampen  i dag "tippede" til Amagers fordel p.g.a. at vi ikke har så mange spillere - Ellegaard måtte rejse sig fra sygesengen for at vi kunne stille fuldt hold. (jeg må indrømme, at vi godt kunne bruge en ekstra kæde, men der er åbenbart spillere, det foretrækker at sidde på bænken i andre klubber og se deres hold vinde - spillere der kunne gå ind på vores hold og få fuld spilletid i kampene og 3 istræninger hver uge.......ja man fattet det jo ikke!  Katarina (holdets suveræne topscore) på vej i boksen efter hendes mål til 1-0.

Amager skrev følgende om kampen:
Referat af Damekampen. Amager Jets – Hvidovre 09-10-2005
skrevet af Administrator   
lørdag, 22 oktober 2005

Ja man skal nok have gået på Journalisthøjskole, for at kunne skrive et godt og fyldigt referat, af en sports begivenhed… Men jeg vover nu pelsen.

Det var også, med fornøjelse, jeg overværede kampen mod HVIK. En kamp som Amager Jets vandt med målscoren 3 – 2.

Vi lagde ud med en forrygende start. Højt tempo fra Vores side. Godt hold arbejde.

Der var 3 kæder på isen fra starten. Hele spillet foregik på HVIK´s halvdel. Så det var med stor ærgrelse, at HVIK kom foran 0 – 1, på en kontra…

Pucken blev tabt. Det udnyttede modstanderen til et hurtigt mål… Der skulle desværre heller ikke gå mange sekunder, inden der igen var kasse til HVIK. Et rigtigt heldigt mål. Pucken ramte 5 til 7 skøjteklinger, både vores og de andres, inden den kom ind i kasse Ærgerligt mål.

Men så var det også slut med målfesten fra HVIK´s side… Bianca stod en forrygende kamp. Se bort fra de 2 første mål. Efter dem, forstod resten af holdet, at det gælder om at hjælpe målmanden, med at holde fast i, at der ikke må spilles frit foran målet. Hvis det så endeligt skete, så havde Bianca paraderne oppe. Målet blev holdt rent. Flot arbejde Bianca.

Nu var det vores tur, til at vise, hvad vi havde i posen til HVIK..

Efter 15 min 6 sek. Finder Nicoline pucken. Hun kæmper bravt og anbringer derefter pucken i HVIK´s mål.. dejligt og flot arbejde.. 1 – 2 .  Nu skal der kæmpes.

I 7 min af anden periode arbejder Sisse sig op mod mål. Kæmper længe med pucken. Men belønningen er lige om hjørnet. Bang, så er der kasse igen.. 2 – 2 .  Kom bare an HVIK.

Henrik har nu besluttet at der skal spilles med 2 kæder. Som i lige har læst. Så kom belønningen til 2 -2. Dejligt igen at være med i kampen. Endda med overskud. Det bringer troen tilbage til holdet. Som for øvrigt arbejde rigtigt godt sammen. Så selv om vi havde et par udvisninger. Bla. Mie som godt vidste at der ikke må tackles. Men alligevel lige skulle.. ja det koster 2 min i boksen. For ikke at tale om Cille det var vidst også lige 2 min i boksen. Sacha med Interference. Det koster også. Men derudover kun noget med 6 spillere på isen. Har jeg glemt en udvisning. Måske. Men det er jo ikke det kampen drejer sig om. 

NIX… mål.   Og det kom der så igen.. Sacha finder pucken. Sender den i nettet. Bang. Nu er den hjemme. 3 – 2. Det kunne se ud som om, at Sara Christensen havde en finger med i spillet, til det mål. Det hele ender flot. Alle 3 kæder er igen inde på isen og afslutter en flot og underholdende kamp. Alle 54 tilskuer på rækkerne klappede af indsatsen…