(2-0) (1-2) (1-1)         (3 x 15 min. )          Se kamprapport: KLIK HER

Pige 2 er klar til sæsonens første kamp.

Malene fra Amager reducere til 2-1.

Hvidovre: 3 x 2 min.
Amager: Ingen

Pige 2s´ første turneringskamp var imod Amager. En uhyggelig spændende kamp, hvor vi kom foran med 2-0 i første periode. I midten af 2 periode fik Amager reduceret, men vi kom heldigvis hurtigt foran med 2 mål. Amager havde langt det meste spil og 3 minutter før perioden sluttede kom Amager på 3-2. Kampen var igen "på vippen". Pause og så en kanon start på 3 periode: Efter ½ minut kom vi på 4-2 og man følte sig igen lidt mere "sikker". 5 minutter før tid skete det, der ikke måtte ske: Amager kom på 4-3 og sikken en nervepirrende afslutning der ventede. Vi var godt presset og da der manglede 1.40 fik vi en udvisning - næsten ikke til at bære. Pigerne klarede presset og kunne starte sæsonen med en flot sejr. En god og tæt kamp som begge hold kunnet havde vundet.....sikkert en god ide, hvis vi kunne arrangere nogle kampe i løbet at sæsonen: Holdene passede godt til hinanden.