(1-1) (0-0) (1-0)         (3 x 15 min. )

10.41 1 - 0 Katarina Lund Nielsen (Lindi Clementsen)
13.15 1 - 1 Stine Schwenningsen (Catharina Lassen)
40.41 2 - 1 Katrine Ellegaard (Joy Kuch)

Pigerne er stillet op efter højde:-)

Lindi hjalp de små (både på banen og i boksen)

Hvidovre: Ingen
KSF: 2 x 2 min.

Kamp mod KSF - Vi havde desværre en del afbud, så vi var nødt til at låne lidt (fra pige 2). Efter 10 minutter fik Katarina lavet sit første mål efter at hun er vendt hjem til os. Assisten kom fra den altid godt kæmpende Lindi....herefter gik der kun 3 minutter, så udlignede KSF.
I anden periode havde vi også meget spil, men desværre for os, så havde Kamilla (udlånt til KSF) en god dag i målet.
Afgørelsen kom, da der kun manglede 4 minutter af kampen. Det var Katrine Ellegaard der scorede efter assist fra Joy - dejligt at der er "nye" folk, der er begyndt at tage ansvar. For en uges tid siden, så må jeg indrømme, at jeg var lidt betænkelig over hvordan vi skulle komme gennem sæsonen - men når man ser hvordan pigerne klarede kampen i dag, så kan det være svært at skjule optimismen.

Nye spillere er begyndt at tage ansvar - og Kamilla er begyndt at stå lidt for godt.......for KSF:-)

KSF Skrev følgende om kampen:
2 kamp var ligeledes mod HVIK og denne gang var der kamp til stregen og der blev fightet så sveden sprang , men desvære fik HVIK igen bragt sig foran til sidst med sejeren 2-1 . Så sejeren må vente til retur kamp i KSF

Vi havde desvære ingen målvogter men lånte en af HVIK's og hun gjore en stor insats lige som resten af holdet.