17.29 0 - 5 Louise Døj (Laura MacKenzie)
23.33 0 - 6 Louise Itenov (Christina Døj)

Hvidovre: Ingen.
Rødovre: 1 x 2 min.

Rødovrepigerne var lidt for gode til os (i øjeblikket).

I dag skulle pigerne have afholdt cup. Desværre blev den aflyst p.g.a. manglende tilmeldinger (det var kun Rødovre, der havde tilmeldt sig, så vi tog i stedet en træningskamp imod overmagten fra Rødovre) - Der var gensyn med hele 5 tidligere Hvidovrespillere, der nu har valgt at spille hos Rødovre....dejligt at se at "vores" piger kan være med hos danmarksmestrene (det må jo være bevis for, at pigerne i vores klub bliver trænet rigtigt).
Pigerne gik frisk til sagen, men som ventet var der ikke noget at gøre. Vi tabte med 10-0, men det er ikke et resultat som kan ryste os....Vi har før tabt væsentligt større til dem.

Humøret kan ingen tage fra os:-)

KSF

4

3

(2-1) (2-2) (0-0)         (3 x 15 min. )

01.47 1 - 0 Katrine Ellegaard (Mia Clementsen)
02.50 2 - 0 Mette Christensen
10.10 2 - 1 Ylva Schuberg
21.19 3 - 1 Mette Christensen (Katarina Lund Nielsen)
22.35 4 - 1 Mia Clementsen
24.49 4 - 2 Josephine Persson
29.03 4 - 3 Lise Gregersen

Hvidovres målpiger spillede for KSF....men heldigvis var de kun udlånt:-)

Pas nu på ikke at få fingrene i klemme....vi har ikke råd til skader.

Hvidovre: 2 x 2 min.
KSF: Ingen

Lindi i fin stil.

Dagens anden kamp var imod pigerne fra KSF. En meget lige og spændende kamp. Vi kom flot fra start og var foran med 2-0 efter knap 3 minutter...gad vide hvad Carsten havde sagt i sit oplæg til kampen? KSF fik reduceret før pausen. I 2 periode fik vi igen 2 mål. Disse fik vi også på knap 1 minut (mål scoret i stimer har før været vores store problem, men i dag var det os der fik målene). KSF fik 2 mål i slutningen af perioden og nu frygtede man, at vores 2 kæder var ved at være trætte. Heldigvis viste pigerne at formen fra sommertræningen stadig var der, så de fik flot "kørt" sejren hjem....Men en anden gang, så lad lige være med at lave dobbeltudvisninger, når man kun fører med 1 mål kort før tid.
Når man ser på kampene i dag, så er jeg helt sikker på at selv om vi har haft en del spillere der har forladt os, så skal vi nok komme gennem "krisen" - Bare vent: Giv os 1 års tid, så er vi ved samme styrke som da vi fik bronce i marts måned. Masser af j 16.2 kampe for de store piger skal nok gøre "underværker" -  og så er der heldigvis mange fra pige 2 holdet, der er ved at være klar til at slås for 1 holdet.

Ifølge meget pålidelig kilde, så kom Kamilla til at "snyde" en puck ud af målet......mens hun stod for KSF - Det må vi vist tale om til næste træning: Det må da nok koste en del armbøjninger.

KSF Skrev følgende om kampen:
Så har damerne spillet de første to træningskampe

Første var en hård start, for uden at havde været på is, mødte vi HVIK som havde været på isen ca 1 måned og træningslejer.Men holdet sloges for det og efter en meget spændende kamp og meget vekslende spil fik HVIK tilsidst bragt sig foran med 4-3 som var et meget flot resultat . Her skal nævnes at den ene målscore var Josepine fra J 12 so m forinden havde spillet turnering i KSF både fredag og lørdag og sammen med Julie tog de turen med dameholdet til HVIK og efterfølgende spillede de videre i KSF J 12 turneringen flot klaret.

Vi havde desvære ingen målvogter men lånte en af HVIK's og hun gjore en stor insats lige som resten af holdet.