1

0

(1-0) (0-0)                    2 x 15 min

Udvisninger: 2 x 2 min.   Udvisninger: 3 x 2 min.
Vores store piger skulle møde vores venner fra Esbjerg i deres første kamp i turneringen. Esbjerg har vi faktigst kun haft meget spændende og jævnbyrdige kampe imod, så vi havde forventet en meget lige kamp. Denne kamp blev også en god fight - Det er ærgerligt at der er 300 km mellem holdene, for jeg er sikker på, at vi kunne få meget ud af, at spille mange kampe imod hinanden. Vi havde langt det meste spil, men desværre (for os) var det Esbjerg der fik kampens eneste mål (man må nok indrømme, at vi nok sov lidt foran vores mål). I kampens sidste 2 minutter tog vi målmanden men det hjalp heller ikke. Vi måtte konstatere, at vi havde tabt vores første kamp i cuppen. Vi måtte hjem og sove, så vi var klar til arvefjendeopgøret imod pigerne fra Amager.

En god kamp hvor det meste af spillet foregik i Esbjergs zone.

Amar´ Jets

Hvidovre

0

1

(0-0) (0-1)                  2 x 15 min.

Udvisninger: Ingen     Udvisninger: 1 x 2 min.

17.23 0 - 1

Mia Clementsen (Katrine Ellegaard)

Meget spil i Amagers zone.

Efter vores resultatmæssige dårlige start på turneringen, så skulle vi møde værterne fra Amager. Det blev som forventet en spændende kamp, hvor vi havde meget spil og en del chancer. Vi skulle helt frem til 2 periode før Mia fik scoret kampens første og eneste mål. Efter turneringens første 4 kampe, var de 3 endt med resultatet 1-0, så det tegnede til at blive en spændende turnering. Den sidste kamp var endt med et 11-0 nederlag til turneringens svenske hold. Netop det svenske hold skulle vi møde i den næste kamp, så nu skulle vi se at få gang i målscoringen:-)

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: Ingen

03.20 0 - 1 Mia Clementsen (Kamilla Lund Nielsen)
06.17 0 - 2 Mia Clementsen
08.03 0 - 3 Mette Christensen (Nynne Lave Glud)
10.09 0 - 4 Marianne Lygteskov Hansen (Lindi Clementsen)
11.52 0 - 5 Daniella Bergmann
15.13. 0 - 6 Marianne Lygteskov Hansen
15.35 0 - 7 Marianne Lygteskov Hansen
19.39 0 - 8 Mette Christensen
21.27 0 - 9 Lindi Clementsen (Julie Koch Overgaard)
21.59 0 - 10 Katrine Ellegaard (Mette Christensen)
23.05 0 - 11 Mia Clementsen (Nynne Lave Glud)
24.07 0 - 12 Lizette Haagensen
24.17 0 - 13 Lindi Clementsen
26.40 0 - 14 Lindi Clementsen (Nynne Lave Glud)
28.39 0 - 15 Lizette Bergmann (Lizette Haagensen)
28.55 0 - 16 Nynne Lave Glud
29.17 0 - 17 Mette Christensen
29.51 0 - 18 Lizette Bergmann (Lizette Hagensen)

Klar til "landskamp".

En flot vimpel fra vores svenske modstander.

Hold da helt op - det havde vi aldrig prøvet før. Vores gamle mål-rekord var en sejr på 13-0, som vi fik det første år hvor vi spillede imod en andet hold, der også lige var startet med at spille ishockey. Vi var totalt overlegne og jeg må da indrømme, at hvis kampene var sådan hver gang så ville ishockey blive kedelig. Vi må indrømme, at det svenske hold nok ikke har spillet så længe. Når man oplever sådan en kamp, så kan man ikke lade være med at tænke på da vi i vores første sæson tabte med 0-23 til et svensk hold -  man kan se, at vi er kommet langt og at vi har lært en hel masse på de 5 år hvor vi har holdt sammen. Fortsæt med at være flittige til træningen, så tager vi det DM (Også uden at vi får landstræneren til at samle landsholdspillerne i vores klub.....Vi vil hellere lave spillerne selv :-)

Der var engang en bog, hvor man skulle finde Holger - kan i finde Daniella......Jeg kan sige så meget at hun er "omringet".

KSF

Hvidovre

0

1

(0-0) (0-1)           2 x 15 min.

Udvisninger: 3 x 2 min.  Udvisninger: 1 x 2 min.

20.31 0 - 1

Mette Christensen

Klar til vores sidste puljekamp.

Sidst puljekamp var mod KSF. Kampen bar tydeligt præg af, at den ikke rigtigt betød noget for holdene. Begge hold var klar til semifinalen og det gjaldt bare om at spare på kræfterne. Kamilla målmand  (der i kampen mod svenskerne fik lavet en assist)  fik igen lov til at spille i marken, så vores spillere kunne slappe lidt af. Vi vandt kampen på et mål af Mette 10 minutter før tid. Vi blev nr. 2 i puljen og var nu klar til at møde Amager i semifinalen.

Jeg er sikker på at Rene hygge sig - tænk at have så mange dejlige piger på så tæt hold.

Amar´ Jets

Hvidovre

0

1

Udvisninger: 1 x 2 min.     Udvisninger: 4 x 2 min.

26.48 0 - 1

Marianne Lygteskov Hansen

Kampen er i fuld gang.

Åhhhhh lad mig sige det med det samme: HOLD KÆFT HVOR VAR VI HELDIGE. Amager der vandt lodtrækningen ,valgte at spille 1 periode på den banehalvdel hvor der var modvind og de havde også solen i øjnene. Da vi så skulle skifte bane, så var vinden vendt og der var gået en skygge for solen. Endvidere var dommerne også totalt med vores hold. Amager fik alle de tvivlsomme udvisninger og vores spillere blev ikke vist ud for selv de største svinestreger. Efter at Amager havde haft alt spillet og en masse chancer fik vi et meget tvivlsomt mål, som der nok burde være annulleret for offside. (endvidere var pucken vel egentligt heller ikke helt over stregen) - Nå vi var heldige og var klar til finalen mod KSF, der lidt overraskende havde slået Esbjerg ud efter forlænget spilletid og straffeslag.

Time out.

KSF

Hvidovre

0

3

(0-2) (0-1)           2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min. + 1 x 10 min.  Udvisninger: 1 x 2 min.

00.52 0 - 1 Mette Christensen (Lizette Bergmann)
12.56 0 - 2 Mia Clementsen
15.18 0 - 3 Lizette Haagensen

Sikken en start på en finale.

Finaletid: Lige før kampen skulle starte, så viskede Rene til mig, at han håbede, at vi ville få et hurtigt mål, så vi kunne få lidt ro over kampen. De højere magter hørte ham og allerede efter 52 sekunder lynede Mette. Lige før perioden var slut fik Lizette C. bragt os på 2-0. Vi holdt pause og sikken en start på 2 perioden Lizette H. bragede pucken op i nærmeste målhjørne uden chance for KSF målmanden efter 18 sekunder. Nu var vi foran med 3 mål: Selv om der var næsten 1 hel periode igen, så havde man den følelse, at det ikke kunne gå glat. Vi havde en målscore på 25-1 efter vores 6 kampe. Det er nok noget, af det flotteste som vores hold nogen sinde har præsteret. Dejlig med disiplin og fight hele tiden. Lørdag aften sagde en af dommerne til os, at han syntes, at det var nogle gode arbejdsbier vi havde og jeg må indrømme, at efter sådan en præstation så vil jeg give ham ret. - Jeg glæder mig allerede til at vi skal til Århus og banke alle drengeholdene.

1. Semifinale: Amar´ Jets - Hvidovre 0 - 1

2. Semifinale: Esbjerg - KSF 0 - 1 (efter forlænget spilletid + straffeslag)

Referat fra SMC:Biler Cup 2005

Amar’s pige/damehold spillede hjemmecup i weekenden. Her har vi haft en fantastisk flot og spændende cup med mange jævnbyrdige kampe, dog lige undtaget kampene mod det svenske hold Hisingen. De har lige startet holdet sidste sæson, og i denne spillet med i turnering for første gang. De fik store øretæver i alle kampene, men tog det som en oplevelse og med store smil. De kommer gerne igen næste år. De 4 andre hold var  resultat- og spillemæssigt meget lige. Ingen resultater kunne forudsiges.

Ama’rs piger lagde ud fredag aften mod KSF med en smal sejr på 1-0 mod et godt kæmpende KSF hold. Spillemæssigt var vi nok lidt ovenpå, og både KSF træneren og jeg, var da også enige om, at vi nok skulle have vundet kampen lidt større, men pucken skal altså i mål før det bliver registreret på tavlen.

Lørdag formiddag var det så Hvidovre der ventede, og som i snart alle kampe efterhånden, blev også denne spændende og meget lige. Pucken skøjtede rundt omkring målene hele tiden og begge målpiger måtte hive gode redninger frem. Der blev kun scoret en enkelt gang og desværre var det Hvidovre, der fik det mål.

Senere samme aften var det så kampen mod Esbjerg. Her skulle vi helst vinde for, at være helt sikre på, at gå videre til mellemspil. Desværre var vi ikke helt skarpe i vore afslutninger og Esbjerg bragte sig foran med 3-0, før vi rigtig kom i gang. Vi fik scoret 2 kasser og havde vel chancer til en 4-5 mere i 2. periode, men det er ligesom om, vi ikke er helt klar, når vi er, der inde foran kassen, nå men hvad, en god kamp.

Sidste kamp søndag var mod svenskerne fra Hisingen. Jeg havde dikteret sammenspil og mange afleveringer og backerne med i spillet, så der kunne blive skudt på mål ude fra. Der gik lidt tid inden vi fik tingene til, at fungere. I starten var det for stillestående og solodriblinger tog overhånd. Men så fik I fat i lunten, og så gik det stille og roligt derudaf. I midten af 2. periode satte jeg Sara, Sacha og Sisse på bænken, for at spare dem til næste opgave. De resterende fortsatte bare det gode spil og lave nogle flere mål. Vi vandt kampen 10-0.

Så skulle vi spille semifinale mod Hvidovre. Igen en utroligt lige og spændende kamp, hvor det trak ud med målscoringen. Igen var det Hvidovre, som fik det eneste mål, ca. 4 min før slutfløjt. Vi kæmpede videre for, at tvinge en omkamp frem. Vi tog timeout og planlagde alt, men desværre for os fik vi ikke held med satsninger, og i det sidste minut fik vi aldrig pucken ned i Hvidovrezonen, så vi kunne tage målmanden ud. Dette var også en af de ellers udmærkede dommeres skyld, idet han afvinkede en helt klart icingpuck, som havde givet os det faceoff vi havde brug for – ærgerligt.

Hvidovre var så i finalen, hvor alle forventede, at de skulle møde Esbjerg, som var grundspillets vindere, med kun en uafgjort mod netop semifinalemodstanderen fra KSF. Det var igen en meget figtherpræget indsats KSF-pigerne lagde for dagen, og de ville ikke lægge sig. De ville bare i finalen, og da ingen af holdene formåede, at score, måtte vi ud i straffeslag.

Her var der 5 til hvert hold og KSF scorede på 1, og så var de finaleklar. Her var Hvidovre dog for stor en mundfuld at spille imod uden pause fra semifinalen. Så det blev fortjent Hvidovre, som løb med guldet. Tillykke til Jer!

Alt i alt synes jeg, vi spillede nogle gode kampe, og der var en masse, som fungerede. Dog scorer vi ikke nok mål på vore chancer, så var det nok gået lidt anderledes. Der er dog ingen tvivl om, at der er masser af fremtid i vores hold, og vi nok skal få hevet nogle sejre hjem. Alle gjorde en flot indsats. Specielt vil jeg alligevel fremhæve alle vore fire unge backs, som bare bliver bedre og bedre. Specielt dejligt, at se Mie på vej frem igen.

Stougaard.

Pige 2:

IC Gentofte J 10

Hvidovre

2

1

(2-0) (0-1)                           2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

21.10 2 - 1

Mia Bau Hansen

Pigerne er klar til deres første Cup-kamp.

Vores mindste piger skulle spiller deres første Cup-kamp om fredagen imod Gentoftes J 10 drenge. Vi kom desværre bagud med 2-0 i 1. periode. - Det var længe siden at holdet havde spillet en kamp, så der gik lidt tid før vi var rigtig "på mærkerne". Efterhånden som kampen skred frem fik vi mere og mere spil. I starten af 2 periode fik Mia reduceret til 2-1. Derefter havde vi nogle forsøg, som desværre ikke gik i mål. Så var der pause til lørdag morgen, hvor vi skulle møde drengene fra Gladsaxe. (Gladsaxe havde vundet deres første kamp i turneringen, så det skulle blive spændende, hvordan pigerne klarede det)

Allerede i tiden 00.10 måtte Silke blokere et forsøg fra IC Gentofte.

Gladsaxe J 10

Hvidovre

6

1

(1-0) (5-1)                  2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x  2 min.     Udvisninger: Ingen

17.23 3 - 1

Line Ernst (Michella Beyer)

Klar!

Efter vores flotte start på turneringen, så skulle vi se om vi kunne fortsætte de flotte takter imod j 10 hold. Desværre viste det sig, at vores piger stadig ikke er god til morgenkampe. Vi manglede gejsten og tabte med hele 1-6. Før kampen så sagde Carsten at vi skulle passe på Gladsaxes nr. 17....Det gjorde vi ikke og han fik lov til at lave 5 af målene. Et godt råd til jer kan være det samme, som jeg for 5 år siden gav til de piger, der i dag spiller på det store hold: "Når nu i selv skal prøve om i kan score, så ved i, at det næsten er umuligt, når der er en modstander, der bare skubber en lille smugle. Hvorfor skubber i så ikke til drengene, der elsker at løbe selv. I kommer aldrig til at vinde en kamp, hvis i ikke begynder at skubbe til modstanderne". Jeg ved godt, at det lyder "farligt" men jeg er sikker på, at Carsten nok skal lære jer det i næste sæson. - Lige til sidst så kan jeg ikke lade være med at bemærke, at jeg syntes, at det er skønt, at vi spiller "socialt" for at alle skal få istid....Synd for spillere, der spiller på hold hvor trænerne lader dem sidde på bænken i en j 10 Cup for at man absolut skal have en stjerne på isen hele tiden, så man kan vinde med 5 mål i stedet for med f.eks. 4 mål - surt for dansk ishockey, at man sikkert mister nogle af disse "bænkevarmere".

En kamp hvor vi har presset det meste af tiden.

Hvidovre J 10

Hvidovre

4

0

(1-0) (3-0)                 2 x  15 min.

Udvisninger: 4 x 2 min. Udvisninger: 1 x  2 min.
Så var det tid til lokalbraget imod "tøse"-drengene fra vores klub. Man kunne godt se, at pigerne var meget mere tændte, end de var i den forrige kamp. Det var nogle af drengene, som pigerne absolut ikke vil have skulle score og det lykkedes vel egentligt delvis. Første periode gik godt: Vi havde gode chancer og der blev kæmpet, så det bragede i forsvaret. Vi var bagud med 0-1 ved pausen, men kampen var ikke afgjort. Drengene kom foran med 0-2 i 2 periode, men pigerne kæmpede bare videre. Desværre fik vi ikke scoret og i de sidste 2 minutter fik drengene desværre 2 mål, som de ikke skulle have haft. Vi tabte alt for stort efter at have spillet en kanon god kamp. Hvis i kan kæmpe lige så flot, når vi skal til Århus, så er der nok en del af holdene, der får sig en overraskelse.

Pigerne holdt pænt drengene nede.

Vi havde mange forsøg, men var ikke så effektive.

Amar´ Jets (piger)

Hvidovre

3

0

(1-0) (2-0)                 2 x 15 min.

Udvisninger: 2 x 2 min. Udvisninger: 1 x 2 min.
Tid til vores sidste kamp i cuppen. Amager havde valgt, at tage nogle af deres lidt større piger med, for at styrke deres lillepigehold. Dette gik tilsyneladende vores piger så meget på, at de glemte at kæmpe som de plejer. Jeg ved godt, at Amager havde  3 piger med som også spiller på deres store hold, men vi havde valgt, at holde vores hold adskilte, så ikke de store "hjælpere" tog al tiden fra dem, der egentligt er berettiget til at spille på holdet. (hvis nu man f.eks. får en udvisning og er lidt presset så kan man let "komme til" at trække for meget på de store hjælpere.) Jeg er sikker på, at vores små piger fik meget ud af kampen og at de hurtigere vil lære, at klare sig uden hjælp fra vores store hold. Det er selvfølgeligt surt, at tabe en kamp som man mener skal vindes, men bare vent: Det vare ikke længe, før vores lille hold er klar til at tage kampen om mod jævnaldrende hold.

XXXX

Finale: Hvidovre Drenge - Gladsaxe 2 - 1 (Efter forlænget spilletid.)