Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: Ingen

08.06 1 - 0 Josephine Svendsen
08.40 2 - 0 Josephine Svendsen
13.38 3 - 0 Lizette Haagensen

Tak for kampen.

Første kamp i turneringen skulle stå mellem Amar´ Jets og Hvidovre - spændene om Amager kunne give lige så stor modstand som i sidste uges træningskamp. I starten lignede det en lige kamp, men det fik Josephine og Lizette heldigvis sat en stopper for allerede i første periode - En god start på turneringen...................for Hvidovre :-)

Udvisninger: 2 x 2 min.   Udvisninger: Ingen

05.17 0 - 1 Anne Mette Jensen (Linda Gugolka)
11.32 1 - 1 Ylva Schyberg (Stina Johansen)
17.43 1 - 2 Line Voss
23.30 1 - 3 Line Voss
25.39 1 - 4 Linda Gugolka

Er vi klar?

Så skulle KSF og Esbjerg spille deres første kamp. Spændende om holdene var blevet stærkere i sommerperioden. KSF havde fået et par forstærkninger og Esbjerg havde lidt "startproblemer" i 1 perioden, så denne periode kunne ende 1 - 1.  Startproblemerne kunne jo skyldes, at Esbjerg var kørt hjemmefra kl. 04.00 om morgenen. I 2 periode fik Esbjerg   "sat tingene på plads" og kunne vinde en sikker sejr.

Esbjerg har netop bragt sig foran med 1-0.

Hvidovre

KSF

3

0

(2-0) (1-0)                 2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min. + 1 x 10 min.   Udvisninger: 1 x 2 min.

07.05 1 - 0 Mette Christensen
08.16 2 - 0 Marianne Lygteskov Hansen (Jeanita Sørensen)
24.39 3 - 0 Josephine Svendsen (Mia Clementsen)

Pas på! Isen kan være glat.

Så var det vores piger, der skulle møde KSF - Vi havde fordelen af at KSF lige havde spillet, så man kunne jo tro, at KSF måske ville få konditionsproblemer i 2 periode. Problemer fik de ikke,  for de holdt flot 0-0 indtil 5 minutter før tid i denne periode - Heldigvis så havde vores piger allerede afgjort kampen i 1 periode med 2 scoringer :-) 2 kampe og 2 sejre: Pigerne var allerede i finalen. (Mie fik en af de lange udvisninger i denne kamp - i straffeboksen fortalte hun, at det var fordi at hun ikke lige nåede at bremse....mon det var spritkørsel?)

Hvidovres angreb "holdt" nede.

Amar´ Jets

Esbjerg

1

4

(0-2) (1-2)                 2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.   Udvisninger: 2 x 2 min.

03.26 0 - 1 Luisa Drablos (Anne Mette Jensen)
06.59 0 - 2 Linda Gugolka
20.25 0 - 3 Kit Bærentsen (Michelle Sørensen)
21.54 0 - 4 Luisa Drablos (Line Voss)
23.57 1 - 4 Sisse Zinglersen (Mette Jensen)

Smid nu pucken.

I kamp nr. 4 kunne Esbjerg sikre sig den anden finaleplads. - Det så ud som om, at de hurtigt ville bevise, at de skulle i finalen. Allerede efter 6 minutter havde de bragt sig foran med 2 mål. De kom også foran med 4 mål før Amager kunne score et "trøstemål". Esbjerg var herefter også klar til finalen med 2 sejre i 2 kampe.

Lad os synge en sang.

Esbjerg og Hvidovres sidste puljekamp - En kamp, der var uden betydning for finaledeltagelsen - Alligevel virkede ikke som om, at  nogen af holdene sparede på kræfterne og ville tabe kampen, for der blev virkelig "gået til sagen". Josephine kunne bringe os på 1-0 i det absolut sidste sekund i 1 periode - i øvrigt et rigtig flot mål. I starten af 2 periode kunne Mie lave et mål (sikkert fordi hun havde siddet og samlet kræfter i forrige kamp :-)  Esbjerg der altid er farlige, kunne reducere midt i perioden, så man følte lidt frygt, da Marianne tog sig en 2 minutters udvisning i de sidste minutter. Pigerne klarede frisag og vi var nu det eneste hold der var ubesejret.

Der blevet "gået til den".

Amar´ Jets

KSF

1

3

(0-1) (1-2)                2 x  15 min.

Udvisninger: 4 x 2 min.   Udvisninger: 1 x 2 min.

07.15 1 - 0 Ylva Schyberg (Lise Gregersen)
24.57 2 - 0 Lise Gregersen (Stina Johansen)
28.12 3 - 0 Stina Johansen (Ylva Schyberg)
29.06 3 - 1 Sara Christensen (Mie Amelang)

Mon Amager (bag boksen) har en taktik, der kan slå KSF?

Amager og KSF skulle nu spille deres sidste kamp - Kampen afgjorde hvem, der skulle slutte som nr. 3 og 4. Man må jo nok konstatere, at KSF slap bedst fra kampen og med slutresultatet 3 - 1 kunne KSF slutte foran Amager. - Et lidt overraskende resultat, når man tænker på, at Amager lige har slået KSF med 5-0 i en træningskamp.

KSF´s bronzehold.

Finale:

Hvidovre

2

1

(0-1) (1-0) (0-0) (0-0) (Straffe: Hvidovre 0 1 - / Esbjerg 0 0 0 - )                  2 x  15 min. + 1 x 5 min.

Udvisninger: Ingen   Udvisninger: 4 x 2 min.

06.04 0 - 1 Kit Bærentsen
28.24 1 - 1 Mette Christensen
Straffe 2 - 1 Josephine Svendsen

Mette har udlignet.

Finale og sikken en finale. Esbjerg kommer foran i første periode, så nu skulle det blive spændende at se, om vores piger kunne tåle lidt modgang. Holdet bliver toppet, men det hjalp ikke så meget. Først da vi 2 minutter før tid tager vores målpige ud og sætter en ekstra spiller på banen, får vi det overtag, der skal til, så vi kan få pucken i nettet. Mette laver et meget vigtigt mål og vi skulle nu ud i overtid. Denne overtid ender uden mål og det hele skal afgøres med straffeslag. Esbjerg lægger ud, men Katrine smider sig og klare flot. Så var det vores tur. Marianne er tæt på men rammer stolpen. Esbjerg skyder igen, men rammer denne gang Katrines skinner. Josephine kan nu bringe os foran. Det lyder igen som om at vi har ramt målrammen, men heldigvis så var pucken inde. Esbjerg skal nu score på deres tredje forsøg. Pucken rammer heldigvis ikke målet, så Joy er lykkelig: Hun er fri for at skyde. Stor jubel pigerne har vundet turneringen. Første kamp i år som vi ikke har vundet i den ordinære tid: Gad vide om det var p.g.a. den dårlige start på denne kamp. (musikken:-)

Pucken sidder lige på Katrines skinner.

En cup med godt spil og mange lige og spændende kampe. En stor tak til de 6 spillere, der havde "lokket" deres forældre til at hjælpe til ved stævnet. - uden forældres hjælp kan man ikke afholde stævner.

Turneringens bedste forward:       Josephine Svendsen, Hvidovre

Pucken går forbi må: Finalen er afgjort.

Damestævne i Hvidovre

Søndag d.19.-9. var dameholdet til stævne i Hvidovre. Vi skulle i første kamp kl.08.00 møde værterne. Vi lagde ud i et voldsomt pres med den nykomponerede 1 femmer og burde vel nok have kommet foran på de chancer vi tilspillede os. Det skete ikke og spillet blev mere lige med chancer her og der. Efter 8 min. lavede vi en fejl og så scorede Hvidovre til 1-0. Inden ærgelsen helt havde lagt sig lavede Hvidovre et godt gennemspillet angreb og så stod det 2-0. Vi havde dog ikke tænkt, at lægge os, så vi kæmpede videre og havde flere gode angreb, men ind ville pucken ikke og da der var gået 13,30 min. scorede Hvidovre til 3-0. I 2. periode bølgede spillet frem og tilbage. Vi spiller rent faktisk rigtigt fint, men score kan vi ikke. Dette blev vor hemsko hele stævnet. Kampen sluttede 3-0 til Hvidovre.

I anden kamp skulle vi så møde Esbjerg, som jeg personligt havde regnet med, at vi ville slå. Desværre fortsatte tendensen med de brændte chancer og Esbjerg fik ret hurtigt scoret 2 mål. I 2. periode scorede de så igen efter ca. 5 min. spil. 3-0 og så var det vel slut. Et minut senere stod det så 4-0 og endelig fik vi scoret ved Sisse assisteret af Mette J. 4-1 blev kampens resultat. Så var der frokost.

Sidste kamp var mod K.S.F. og den skulle bare vindes. Men, men, men. Har vi 50 chancer eller hva? K.S.F. har 5-6 chancer i kampen og scorer på de 3. Vi scorede 1 min. før tid, men da havde K.S.F. allerede scoret sit 3 mål. Jeg må sige, at det er ved, at være lidt frustrerende, at være træner. Aldrig har jeg set et hold være så ovenpå og gå fra banen som tabere. Men det er jo charmen ved hockey.

Alt i alt synes jeg vi spillede 3 gode kampe, så må vi bare hjem i andedammen og træne afslutninger. Ros til alle for en god indsats, så må jeg jo bare farve håret, hvis ikke jeg vil være helt gråhåret.