Billederne på denne side er venligst stillet til rådighed af Martin (holdleder på pige 2)

(1-0) (1-0)                    2 x 15 min

Udvisninger: 3 x 2 min.   Udvisninger: 3 x 2 min.
Cuppens første kamp skulle spilles imod Amager J 14. Vi har før spiller nogle lige kampe mod dette hold, så vi regnede med, at vi kunne opnå et godt resultat. Resultatet var godt nok, men når man tænker på hvilket drømmespil pigerne diskede op med ved cuppen i Amager sidste uge, så kunne man slet ikke kende holdet igen. Jeg vælger at tro det skrækkelige spil skyldes det tidlige tidspunkt på dagen.

Tid til afgang.

Forældrehygge mellem kampene. - En stor tak for hjælpen med holdene og tak for en meget hyggelig og god tur til alle de voksne.

4 søde piger fra vores store hold.

Århus 2

1

4

(0-2) (1-2)                  2 x 15 min.

Udvisninger: Ingen     Udvisninger: Ingen

03.33 0 - 1

Katrine Schlichting (Daniella Bergmann)

14.39 0 - 2

Mia Clementsen (Joy Kuch)

19.19 1 - 2 Århus
24.12 1 - 3 Julie Koch Overgaard (Daniella Bergmann, Joy Kuch)
29.46 1 - 4 Mia Clementsen

Rene taler taktik med pigerne.

Da Esbjerg og Frederikshavn havde valgt at blive væk fra cuppen, måtte Århus "trylle" lidt og fandt et hold, der kunne træde ind i vores pulje. Pigerne fortsatte det skrækkelige spil fra den første kamp. Vi vandt første periode med 2-0. I starten af 2. periode stod Rene og jeg lige og talte om, at nu fik Århus sikkert et eller andet dødssygt mål og hvad skete der: 2-1 og man frygtede det værste. Rene tog timeout og gik (for en sjælden gang skyld) ned på 2 kæder. Kampen måtte ikke tabes, hvis vi skulle i semifinalen. Pigerne fik kæmpet sejren i land, men spillet var absolut ikke noget at prale over.

Tak til Århus for endnu engang at have arrangeret en perfekt cup.

5  (12.09 - 16.10 - 29.13 - 29.21 - 29.45)

0

(1-0 ) (4-0 )              2 x 15 min

Udvisninger: 1 x 2 min. Udvisninger: Ingen
Endnu en gang måtte vi spille en kamp imod Amagers J 14. Lidt sørgeligt men når 2 hold udebliver fra en cup ,så er det svært at planlægge et godt program. Denne gang fik pigerne spillet en flot kamp, hvor der blev taklet, så det bragede (gad vide om pigernes 2 første dårlige kampe skyldes, at det var længe siden, at de havde spillet imod drenge). 1-0 efter første periode og 2-0 da der mangler 57 sekunder. Desværre blev den flotte kamp ødelagt af et totalt sammenbrud på 32 SEKUNDER. Nå, men vi var klar til den store semifinale imod drengene fra Sverige.

I år spiste vi i is-hallen - og det var en god ide.

Pigerne i kamp imod Århus.

Vores medlevende fans.

Mörrum (Sverige)

6  (00.29 - 01.13 - 01.58 - 08.47 - 19.51 - 26.28)

0

(4-0) (2-0)           2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.  Udvisninger: 2 x 2 min.
Holdet fra Mörrum spillede vi imod sidste år ved en cup i Amager. Der var vi spillet helt i bund og vi tabte med 7-0. Vi håbede, at vi kunne forbedre resultatet. Endnu engang viste pigerne, at de ikke er vågne før langt op af dagen. Efter 1 minut og 58 sekunder var vi bagud med 0-3. Pigernes holdleder måtte lige fortælle pigerne i boksen, at Amagers piger kun havde tabt med 0-7 til svenskerne  og så begyndte pigerne, at vise, at de ville have et bedre resultat.. Pigerne tabte "kun" med 0-6 og havde altså fået et bedre resultat en vores veninder fra Amager og vi havde også forbedret os i forhold til sidst vi mødte drengene. En kamp som vi god kunne være tilfredse med. Nå vi var klar til kampen om 3 - 4 pladsen og nu håbede vi, at Amager havde vundet den anden semifinale så vi var fri for at møde det samme hold for 3 gang på 1 døgn.

Så er der pause.

Århus J 14

5  (12.30 - 17.16 - 17.38 - 23.39 - 25.17)

0

(1-0) (4-0)                  2 x 15 min.

Udvisninger: 1 x 2 min.     Udvisninger: 2 x 2 min.
Amager havde vundet kampen om, at komme i finalen, så vi skulle altså møde Århus. Vi spillede en flot kamp, men var desværre bagud med 0-1 ved pausen. Vi var stadig med i kampen, men efterhånden som 2 periode skred frem, kunne man se, at der var ved at være "udsolgt" hos pigerne. I slutningen af kampen kunne pigerne dårligt nok få pucken ud af zonen. Nu skal vi have sommertræning og når nu vi skal koncentrer os om det styrkemæssige, så er jeg sikker på at  vi nok være klar til den næste sæson. Vi sluttede på en tilfredsstillende placering som nr. 4.
Lizette H. blev kåret som cuppens bedste back og vi fik også den hæder at vinde fairplay pokalen. Rigtigt flot at blive nr. 4 blandt drenge og så tilmed efter, at man har spillet som det mest fair hold.

2. Semifinale: Århus - Amar´ Jets 0 - 5

3. Kamp om retten til at spile kampen om 5-6 plads: Amar´ Jets Piger - Århus 2: 6 - 0

7 Århus 2

De store piger fik en flot "vimpel" fra Århus.

Damernes tur til Århus

Ja, nu var det jo ikke helt dameholdet, da det jo rent faktisk kun var pigerne, som ville med på turen. Da vi havde et par skader, (Mette og Nico), havde jeg lånt et par friske piger, som gerne ville spille med på vort hold. De gjorde det rigtigt godt. Det var Katarina Byth fra ICG og hendes veninde Julie Burkal, som er flyttet til Rødovre. De faldt rigtigt godt ind på holdet og var med til, at få det til, at se godt ud. De ville pynte på holdet til enhver tid og skulle de få lyst vil de altid være velkomne.

Vi lagde ud mod svenskerne fra Mörum og jeg havde nok frygtet en ordentlig endefuld, men I opfyldte mine instrukser om tacklinger og fight til fulde, så de scorede ”kun” 7 mål. Desværre blev vor svage side igen udstillet. Vi har ingen rigtig målmager. En der virkelig tror på, at hun kan det der. Vi havde ellers en del gode chancer.

Anden kamp var mod, en næsten ligeså skræmmende modstander, nemlig Århus1. Her var opskriften den samme. Og den blev udført endnu flottere end i forrige kamp og nu begyndte de to lånepiger, at falde rigtigt ind på holdet. Men igen i endnu højere grad - hvor blev målene af? For vi havde rent faktisk så mange chancer, at hvis vi havde scoret på dem, kunne resultatet godt have været 4-4 og ikke 0-4. Retfærdigvis skal vi også lige sige, at Århus havde en del chancer, som Bianca tog sig kærligt af, ellers havde de nok scoret mere end 4 gange.

Sidste kamp var så mod KSFdrengene. Her havde jeg et håb om, at vi måske kunne få scoret og evt. vinde. Desværre troede I ikke alle helt på det, fra kampens start. Men vi fik da et enkelt mål og tabte med 4-1.

I 2. periode blev det meget bedre og her var det nok sort uheld og nogle helt utroligt store målmandsbenskinner, som var i vejen for pucken.

Så var det sådan, at 2 hold i den anden pulje havde valgt, at melde fra i sidste øjeblik. Det er så tarveligt og sætter en stævneledelse en del grå hår i hovedet. Nå, men man havde fået etableret et Århus2 hold og dem skulle vi så møde i en kamp om, at komme til, at spille om 5-6 pladsen mod KSF. Tabte vi var det slut og vi var blevet sidst.

Vi spillede godt og der var rigtigt mange ting, som så flotte og rigtige ud. Vi kørte faktisk dette hold helt ud af banen. De blev spillet og tacklet hen et vist sted. At det kun blev til en sejr på 6-0 er igen vores store minus. Vi mangler en rigtig afslutter, men måske det snart kommer. Hvis jeg ikke husker helt galt, scorede Sacha hele 3 mål.

Så var det linet op til returkamp mod KSF. Vi lagde igen friskt fra start og gjorde alle de rigtige ting, som træneren havde sagt. Vi holdt dem rigtigt godt og havde en del chancer. Det er helt utroligt hvad Cille kan løbe op af pucke, men endnu har hun ikke haft held med, at få sat pucken i mål på de komandraids eller at hendes holdkammerater, som spilles fri, scorer på disse afleveringer.

Vi kommer bagud på et meget diskutabelt mål, hvor Bianca blokerer pucken, og så bliver hun slået over hånden, og pucken glider lige ind over stregen. Nu får vi så rigtigt fat i kampen, men så vil dommerne lige mene, at på trods, af at pigerne får den ene albue efter den anden i hovedet og det ene stokkeslag efter det andet hen over håndledene, så er det dem der skal vises ud for ting, som vist nok kun dommerne kan se. Dette bliver til sidst lidt for meget for undertegnede og jeg forløber mig og bortvises. Jeg kan kun beklage. Det er et totalt forkert signal, at sende til spillere, trænere, forældre og dommere. Så undskyld mange gange. Specielt til jer tøser, som måtte spille kampen færdigt med 2 helt urutinerede ledere i boksen. I gjorde det flot.

Kampen sluttede med en sejr til KSF på 3-0. Ikke helt fortjent. Men hvis man vil vinde i ishockey er man nødt til at score.

Tak til alle for en god og hyggelig tur. Jeg fremhæver ikke nogen, for I har alle gjort det absolut fremragende og der var så mange flotte roser til jer fra de andre holds trænere og ledere. Jeg er så stolt af den måde, I gir den gas og spiller på, mod disse drengehold. Der er ingen rysten i bukserne. De får bare nogle tacklinger og vil de slås, får de igen af samme skuffe. Det er sgu rigtigt flot tøser.

Stougaard

Pige 2:

Amar´ Jets J 10

0

3

(0-1) (0-2)                           2 x 20 min. (løbende tid)

Udvisninger: Ingen   Udvisninger: 1 x 2 min.

Et billede fra togturen.

Pigerne skulle tidligt op for at spise morgen mad før de skulle spille deres første kamp som skulle starte kl. 08.00. Pigerne skulle spille første kamp imod j 10 holdet fra Amager. Det var et blandet hold af drenge og piger. Vores pigerne var pænt overlegne gennem hele kampen og vandt fortjent en solid 3-0 sejr. Monika scorede 2 mål og Michella lavede 1 enkelt mål. God start på cuppen og vi var nu klar til kampen imod det stærke hold fra KSF.

Og endnu et tog billede.

Så er vi næsten klar.

Lidt gang i den mellem kampene.

KSF J 10

2

1

(0-1) (2-0)                  2 x 20 min. (Løbende tid)

Udvisninger: 1 x  2 min.     Udvisninger: 2 x 2 min.

02.02 0 - 1

Mia Bau Hansen

11.03 1 - 1

KSF

24.30 2 - 1

KSF

Ole fortæller hvordan han mener, at man skal spille.

Sikken en forrygende start 1-0 ved Mia allerede efter 2 minutters spil. Desværre kunne pigerne ikke holde føringen og KSF kunne udligne midt i perioden. Kampen fortsatte med chancer til begge hold. Desværre var det KSF, der scorede det afgørende mål efter 5 minutters spil af 2 periode. Pigerne spillede en god kamp og sejren kunne lige så godt være gået til dem. Det var dagens sidste kamp og vi gik tidligt i seng.....Vi var så heldige, at vi også havde "vundet lodtrækningen" om at få lov til at spille den første kamp på cuppens anden dag.

Så er vi i gang med "finalen".

Bare rolig Ib har taktikken klar.

5 af de søde piger fra det lille hold.

Amar´ Jets (små piger)

0

3

(0-2) (0-1)                 2 x  20 min. (løbende tid)

Udvisninger: Ingen. Udvisninger: Ingen.

05.48 0 - 1

Isabella Christensen (Kamille Lund Nielsen)

11.56 0 - 2

Isabella Christensen (Nynne Lave Glud)

26.33 2 - 1

Mia Bau Hansen (Emilie Svendsen)

Der var så varmt i omklædningsrummet at holdet rykkede ud i hallen.

Tid til arvefjende opgøret imod pigerne fra Amager (eller rettere Amager + forstærkning udefra - da nogle af deres egne piger havde valgt at spille på j 10 holdet). Vi havde til denne kamp (selvfølgelig efter aftale med Århus) taget 2 j 14 spillere med (vores målmand + vores yngste med fra det store hold) - begge skulle dog spille i marken for med Kamilla på mål, så ville der ikke være ret store chancer for, at Amager kunne score. Vi havde gjort det p.g.a. vi vidste, at selvom det "kun" var en J 10 turnering, så havde Amager forstærket deres hold med  2 j 14 spillere, der også spiller på deres Damehold. Sidst vi mødte holdet, så spillede de store piger store dele af kampen og med i hvert fald den enes slagskud, så ville vi også styrke vores mindste piger lidt. Det viste sig dog, af det ikke var nødvendigt med denne forstærkning og da vi havde brugt de 2 store piger i 2 skifte (eller med andre ord i ca. 3 minutters spilletid) så valgte IB at sætte pigerne på bænken og de mindste kunne køre sejren sikkert hjem.
Vores målscore i denne kamp var Isabella, der lavede sine 2 første mål og Mia der med en flot baghånd fik slået en puck det var i luften i mål: Uden tvivl årets mål på pige 2 holdet.

Mette og Mathias passede straffeboksen.

Ib lader op til kampen mod Amager.

Ingeborg giver pigerne massage så de er klar til det hårde program.

Århus J 10

2

2

(1-0) (1-2)                 2 x 15 min. (Løbende tid)

Udvisninger: Ingen. Udvisninger: Ingen.

07.50 1 - 0 Århus
23.37 1 - 1 Michella Beyer
26.07 2 - 1 Århus
27.49 2 - 2 Emilie Johansen (Michella Beyer)

Den sidste drabelige kamp imod Århus.

Den afgørende kamp om at blive nr. 2 eller 3. Sikken et drama. Århus havde været så venlige, at kamptiden var sat ned til 2x 15 minutter p.g.a. at stævnet var så forsinket, at vi var ved, at vi ikke kunne nå vores tog som skulle køre kl. 19. Vores piger ville blive nr. 2 hvis vi "blot" kunne få uafgjort. Århus kom foran efter 8 minutters spil og denne føring holdt længe. Heldigvis kunne Michella udligne 6 minutter før tid og 2 pladsen var igen pigernes. Stillingen holdt i 2½ minut - så gik det galt. Århus kom foran og med under 3 minutter tilbage af kampen, så ville det blive svært. Vores trænervikar IB tog timeout - og jeg ved ikke hvordan har gør det, (har har gjort det hele året på j 10) men han fik pigerne til at kæmpe med de sidste kræfter + 25% ekstra og så kunne det selvfølgelig ikke gå galt: Pigerne udlignede og kunne flot sikre sig deres første placering til en Cup.

5 Amager Drenge

Pigerne skal have deres flotte medaljer af Heidi fra Århus.