15.32 1 - 0 Emilie Johansen (Katrine Ellegaard)
22.41 2 - 0 Sara Jensen
24.32 3 - 0 Emilie Johansen (Katrine Ellegaard)

Så er vi næsten klar.

Så var der lagt op til den første kamp for mange af vores små piger (og Amagers piger og drenge). Vi havde taget nogle med, der havde noget erfaring, så det skulle nok gå. Første periode viste  noget forsigtig ishockey: Mange skulle lige finde ud af hvor man skulle placere sig, men alle klarede det i fin stil. 0-0 og så var vi klar til 2 periode - efter kun 32 sekunder kunne Emilie bringe os foran efter en flot aflevering fra Katrine. Efter yderligere 7 minutter kunne Sara (der lige kom tilbage efter en pause på 2 år) bringe os på 2-0. Målfesten sluttede, da Emilie og Katrine gentog kunststykket fra tidligere i perioden: 3-0 efter en lige og god kamp.

En af de dygtige dommere hjælper lige lidt med at fordele spillerne.

Amar´Jets

0

2

(0-2)              1 x 20 min.

Udvisninger: Ingen    Udvisninger: Ingen

16.00 0 - 1 Maria Mackou
16.25 0 - 2 Maria Mackou (Madeleine O. Larsen)

Gad vide om der spilles med personlig opdækning?

Da der var istid i overskud, så besluttede vi os til at lave en ekstra kamp - vi spillede kun 1 periode, men den var til gengæld på 20 minutter (lidt ærgerligt for hvis vi kun havde spillet 15 minutter så havde vi fået uafgjort:-)
Amager vandt kampen, efter at de lavede 2 flotte mål på bare 25 sekunder. Slut på en god formiddag hvor alle var glade efter at havde vundet 1 kamp hver. Man må håbe, at vi kan få lavet en række kampe mellem de 2 hold, der stod godt til hinanden.

Tak for nogle gode timer.

Amager skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:

mandag, 20 september 2004

Småpiger mod Hvidovre

Søndag morgen havde vores småpiger, assisteret af 4 kæden fra j.10 sat Hvidovres små piger stævne til en dobbeltkamp. Vi havde 2 helt nye med og så resten som træner med j.10. Holdene stod fantastisk godt til hinanden og der blev skøjtet og kæmpet på livet løs. Vi tabte den første kamp med 3-0, da vi ikke fik scoret på vore chancer, men alle gjorde deres bedste.

I den anden kamp, som godt nok ikke blev ligeså lang, som den første, var det os der trak det længste strå. Vi vandt med 2-0. På 2 flotte mål, med gode pasninger ind foran mål og så ved vi jo hvordan det kan gå, når pucken kommer derind og vi er klar. Ja, så bliver der mål til os.

Jeg synes I alle spillede godt og forsøgte, at skøjte, tackle og kæmpe. Vi skal nok få det lært. Så må vi se om der bliver flere af disse kampe. Om der bliver hul i istidsplanerne hos Hvidovre eller os. Jeg håber alle har fået mere lyst til, at lære og spille ishockey.