(0-3) (1-1) (0-2)               2 x  20 min. + 1 x 12.55 min

01.27 0 - 1 Mette Christensen (Mia Clementsen - Julie Koch Overgaard)
31.30 1 - 3 Mette Nielsen Lehm (Cicilie Tidmand)
36.44 1 - 4 Katrine Schlichting (Josephine Svendsen)
52.19 1 - 6 Mia Clementsen (Julie Koch Overgaard)

Hvidovre spillede en god 1 periode.

Amar´ Jets: Ingen?
Hvidovre: 4 x 2 min. + 1 x 10 min.

Et Amager-forsøg der var meget tæt på.

Der var lagt op til en spændende kamp i Amager skøjtehal - Man må nok sige, at Amager havde fået noget forstærkning her i sommer, så vores piger måtte give alt hvad de havde i sig. Vi kunne heldigvis vinde 1 periode med hele 3-0, så selv om vi var godt presset i 2 periode, så blev man aldrig helt nervøse. 2 periode endte 1-1 og så var der pause hvor vi kunne få noget at styrke os på.
3 periode måtte desværre afbrydes efter 13 minutter p.g.a. der ikke var mere istid (en tidligere kamp var blevet forsinket)
Det var vores anden kamp i år og vi har scoret 6 mål i begge kampe.....Det allerbedste er dog, at begge gange er målene scoret af 5 forskellige piger:-) En rigtig god start på sæsonen. Til udvisningerne kan man vel kun sige, at vores 18 minutter var helt orden og at Amagers 0 minutter nok var lidt i underkanten - En udvisning på overfaldet på Ellegaard havde i hvert fald pyntet lidt på statistikken.

Selv om vi vandt med tenniscifre, så måtte pigerne kæmpe hårdt for sejren.

Amager skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:

mandag, 20 september 2004

Damekamp mod Hvidovre

Så kom den med spænding imødesete træningskamp mod Hvidovre. Jeg synes vi lagde nogenlunde ud, men det var tydeligt, at se, at flere af jer var nervøse, hvilket der ikke er nogen grund til. Vi er gode. Vi er bedre end de fleste og vi var også bedre end Hvidovre. De laver 3 mål i 1. periode på breackaway, hvor vi på backsiden var lidt for offensive. Og de omsatte disse 3 friløbere sikkert.

Vi fik bedre og bedre fat, alt efter nervøsiteten forsvandt og vi fandt ud af at de var da til, at tale med. Vi producerede den ene 100% chance efter den anden, men først midtvejs i 2. periode fik vi et flot gennemspillet mål, scoret af Mette og assisteret af Cille. 6 min. Senere så man det første gennemspillede angreb fra Hvidovre, som desværre gav dem et mål til.

Til 3. periode havde jeg valgt, at prøve med kun 2 kæder. Vi fik da også lagt et enormt pres på Hvidovre og havde 4 kæmpestore chancer, som burde have givet mål. I denne periode var Hvidovre faktisk helt væk, men det lykkedes dem igen på 2 breackaways, at score 2 gange i slutminutterne.

Alt i alt en god kamp piger og når vi har trænet lidt mere, skal vi nok få pucken i kassen. Jeg synes dog, at kunne spore et par spillere, som var her fysisk, men ikke have sjælen/viljen med. Hvis der er nogen, som har et problem, med at spille damehockey, må I hellere fortælle mig det, frem for bare, at komme og lulle med. Dem der spiller skal give sig 100% hver gang til kamp, uanset hvem modstanderen er, ellers må jeg lade andre spille i fremtiden.

Ishockey er en kampsport og ja, Hvidovre spiller hårdt, men så må vi altså også spille hårdt, men vi behøver ikke blive urene ligesom dem. Man kan godt spile hårdt uden unoder, men nogen er man altså nødt til, at lave.

Kampens bedste spillere var Michelle, som desværre brækkede hånden og Cille. De 2 har den helt rette kampånd og giver aldrig op.