39.00 1 - 2 Sacha S. Jensen (Maria Dyrby, Mie Amelang)
39.30 2 - 2 Josephine Svendsen (Daniella Bergmann, Nynne Lave Glud)
43.41 2 - 4 Sara M. Christensen (Sisse Zinglersen)
47.42 3 - 5 Sacha S. Jensen (Nicoline S. Jensen)
56.51 4 - 5 Mia Clementsen (Mie Skovbo Augustsen)
57.43 5 - 5 Julie Koch Overgaard (Josephine Svendsen, Nynne Lave Glud)

Klar til "broncefinalen".

Hvidovre: 10 min.
Amar´ Jets: 6 min.

Åhhhhh hvor var det spændende. I overværelse af 116 tilskuere (jeg er sikker på, at  det var tilskuere sæsonrekord på Hvidovre Isstadion) sikrede vores piger sig velfortjent broncemedaljerne i SIU´s kvinderække 2004/2005. Da det var en meget vigtig kamp, havde vi "lokket" unionsdommerne Anders og Steen til at dømme kampen. Man kunne se på vores piger, at de var meget nervøse og vi kom da også bagud allerede efter 5 minutters spil. Midt i perioden fik Josephine heldigvis udlignet. Mere skete der ikke i denne periode .
I 2. periodes sidste minut kom Amager igen foran, men heldet var med os og da der kun manglede 30 sekunder af perioden fik Josephine bragt balance i regnskabet.

Mia på besøg hos "fjenden".

Så skulle vi i gang med den sidste nervepirrende periode. Medaljerne var stadig vores, da vi kunne tillade os at tabe kampen med 1 enkelt mål. Men sikken en start på perioden: Amager kom foran med både 2-3 og 2-4 og hermed røg medaljerne over i Amagers lejr ( i 2 minutter havde Amager medaljerne). Hvidovre tog timeout og det viste sig at være klogt. Katrine fik reduceret og medaljerne var igen vores - men også kun i 2 minutter: Amager fik scoret til 3-5 og man var ved at miste modet. Efter at have "lånt" Amager medaljerne i 9 minutter så lykkedes det Mia, at reducere til 4-5 kun 3 minutter før tid til hjemmepublikummets store jubel. Først da Julie udligner til 5-5 2 i minuttet efter, føler man sig hel tryg. Vi har nået vores mål for sæsonen: Stine fra SIU kunne nu overrække medaljerne. Tak til både pigerne fra Hvidovre og fra Amager for en god, fair og meget spændende kamp.

Tæt på igen.

Sådan ser vores broncemedaljer ud.

Pigerne jubler sammen med deres fans.

Pigerne der netop har sikret klubben deres første medaljer i Dameishockey.

Amar´ Jets skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:

Pige/Dame bronzekamp mod Hvidovre

Denne lørdag aften havde Ulvepigerne, sat de seje tøser fra Amager stævne, i deres sidste kamp i dette års turnering. Det var samtidig en kamp om Bronzemedaljer under SIU.

Det blev en fantastisk aften. Læs dette: Omkring 150 tilskuere til en damekamp.

Kampen startede friskt fra begge sider, men der blev lidt stille i hallen i det 5 min., da Dyrby, fremspillet af Maria M. og Sara, satte pucken sikkert til 0-1. Der gik dog ikke mere end godt 4 min., før de igen kunne juble over deres heltinder, da Fru Svendsen bragte balance i regnskabet til 1-1. Spillet flød herefter frem og tilbage, med en del chancer, dog ingen rigtigt farlige.

2. periode fortsatte med denne form for spil, og det var egentligt mere spændende end det var flot gennemspillede angreb, vi blev vidner til. Da der bare manglede 1 min., fik vi scoret et rigtigt flot mål til 1-2. Vi fik et lille pres i zonen og Mie spillede på tværs til Dyrby, som spillede indover til Sacha, som endelig skød og hvilket skud. Pucken sad helt oppe i hjørnet. Nu skulle den bare køres hjem til pausen og iskørslen. Desværre fik vi lavet en af de dumme fejl, hvor man dribler i egen zone i stedet for, bare at lægge pucken ud. Den bliver opsnappet af Nynne, som spiller Daniella, der straks spiller fru Svendsen og så står det 2-2 og pause.

Straks fra start i 3. periode går jeg på 2 kæder, da Mette ikke kan mere med sin dårlige ryg. Flot, at du ofrede dig på denne vis, for dit hold. Der er ikke gået mere end ca. 3 min. før Nico tager pucken nede i deres zone ude i hjørnet, drejer rundt og ind mod Hvidovrekassen. Ingen går imod hende og hun sætter den sikkert oppe i hjørnet. 2-3. Ny kæde på is og der går kun 30 sek., så ligger pucken igen bag en sagesløs keeper. Et flot pres af hele kæden med flere pasninger, hvor det til sidst er Sisse, der spiller en totalt fri Sara, der blot behøver, at sætte staven på. 2-4.

Nu blev der for alvor stille i hallen, og efter et minut eller sådan, vælger træneren i Hvidovre, at tage sin timeout. Det lønner sig og de får sat en kasse til 3-4. Nu er de med igen. Tror de. Der går kun 2 min. så slår vi til igen, Sacha scorer igen. Denne gang fremspillet af lillesøster Nico. Fantastisk. Skulle vi begynde, at tro på det her. Ja, hos spillerne var der ingen tvivl. De ville det her. De ville vinde. De kæmpede og fightede, så det bragede. Vi holdt til der manglede 3 min., så fik de scoret. Igen på en dum fejl af os. Nå, men jeg var klar og begyndte, at forklare pigerne i boksen, at der nu blev der taget timeout, og hvad jeg ville gøre. Men minsandten om ikke de Ulve var på pletten igen og scorede til 5-5. Så var det ligegyldigt med den timeout, nu var der udsolgt og troen var også væk.

Vi spillede færdigt og kunne se på, mens Hvidovre fik Medaljerne hængt om halsen. Det var så tæt på og så alligevel, så langt fra.

Jeg skal give en stor ros til alle for en flot indsats. Det var fantastisk, at stå i boksen i dag og se den vilje og gejst der lyste ud af alle. Fidusen gik til Michelle og Sara, men også Sacha spillede i dag en rigtig flot kamp.

5-5 (1-1)-(1-1)-(3-3).

Stougaard

Følgende er "klippet" fra Amar´ Jets Forum:

Kære Seje Tøser! M.S 20/02-05 09:34:25
Kære Seje Tøser!

Det var en fantastisk oplevelse I alle sammen gav os i går aftes. Jeg ved, at der er en del af jer, som vil være skuffede og det er da også fandens ærgerligt, når nu vi var så tæt på.
Men så må I også sige til jer selv, at vi nok skal nå det. Vi har trods alt årene foran os og med træning og mere træning, så skal det nok komme.

Med skal vi tage kampen og dens resultat under et kraftigt eftersyn, og se lidt under luppen Så vil der ikke være nogen tvivl om, at det rent faktisk var os selv, der gav bronzemedaljerne til Hvidovre og ikke dem, som tilspillede sig dem.

Hvis vi ser på de mål, som vi scorer er det jo reelt kun det mål, som Nico laver, hvor Hvidovrepigerne laver fejl. De andre er jo efter flot samarbejde og uden, at Hvidovrespillerne kan få tag i pucken.

Ser vi så på de 5 mål, som Hvidovre får, så hænger det anderledes sammen. Det første er et Hvidovrepres, hvor vi trods flere chancer ikke formår, at spille pucken ud af egen zone og derfor for et alt for langt skift, hvor vi til sidst står helt stille og ser på, at der bliver scoret. Mål nr.2 er Sara der står og dribler med pucken, kun 35 sek. før slutfløjt, i egen zone og taber den. I stedet skulle pucken bare have været lagt ned i Hvidovrezonen. Det 3. mål var igen en kopi af det første. Det 4 var efter en fejl i angrebszonen. Vi har et pres og Hvidovre forsøger, at få pucken ud. Vi stopper den et par gange, men får den ikke ind over og et par gange, bliver den forsøgt spillet ud ovre ved Dyrby, som til sidst misser, at få den stoppet, og pucken ryger forbi, og som en raket er en af Hvidovrepigerne over den og ingen kan løbe hende op og værs’go. Det sidste mål, står vi inde foran kassen og kæmper om pucken. Vi er bare ikke aggressive nok. Modspillere og puck skal væk  ellers sker der det som skete. Altså kan vi konstatere, at alle deres mål er scoret efter fejl fra os. Det er vel, at mærke fejl, vi har lavet før og fejl, som er blevet fortalt om før. Så det er fejl, der meget snart bør undgås.  Det er selvfølgelig en påstand, men havde vi ikke lavet 5 fejl, som gav Hvidovre mål og de ikke havde lavet deres ene, så var kampen sluttet med en sejr på 4-0 til os. Men nu er det jo ishockey, så sådan kan man ikke sige, for der var jo mange andre fejl her og der, som ikke gav mål, fordi der efter fejlen var nogle der rydede op.
Michael, Bjarne og jeg havde en fantastisk aften i boksen. I sær Michael var helt oppe og køre. Han troede på det indtil det sidste og var klar med den helt store artikel på hjemmesiden. Vi vil sige jer alle tak for denne flotte indsats og her, når der er faldet lidt ro på og adrenalinet igen er på et normalt leje, håber jeg, at I trods alt vil glæde jer over den flotte oplevelse I gav alle andre i Hvidovre skøjtehal denne lørdag aften.
Vi var sgu stolte af at stå i boksen hos jer. Tak for indsatsen.
  henrik 20/02-05 11:50:38
det er meget godt du påpeger pigernes fejl men mon ikk træneren sku se lidt på de fejl han selv lavede. vi sku ikk ha tabt den kamp pigerne gjorde deres bedste og ingen er fejl frie vel.men som du selv siger med nogrt mere træning.
  M.S. 20/02-05 21:20:58
Du har ret Henrik. Ingen er fejlfrie, men i går aftes, mener jeg faktisk ikke vi kunne have gjort ret meget anderledes. Vi troede der var styr på det. Pigerne gjorde ikke  helt som aftalt. Vi skulle ikke angribe. Kun hvis chancen bød sig, og ikke uhæmmet med pres i deres zone o.s.v.. Vi skulle spille pucken rundt i mellem os, og så til icing eller ned i deres zone, så de kunne bruge kræfter på, at starte forfra. Det var ikke lige det, vi gjorde. Så kan man jo diskutere om der skulle have været taget timeout, lige efter deres scoring til 4-5. Det valgte jeg ikke, men forberedte dem i boksen på, hvad der skulle ske og at jeg tog den ved næste fløjt. Du kan altid tale om, hvornår der skulle have været taget denne timeout. Skulle det være med 5 min. igen, 4 min. igen. Det er en vurderingssag og her blev der måske vurderet forkert, men helt ærligt. Jeg mener, der blev gjort, hvad der var muligt.