Amar´ Jets

Hvidovre

3

8

(0 - 4) (1 - 3) (2 - 1)                       3 x 15 min.

01.54 0 - 1 Line Ernst
06.46 0 - 2 Michella Beyer
10.00 0 - 3 Mia Bau Hansen
11.11 0 - 4 Astrid Fugl
22.20 1 - 4 Mie Amelang
27.14 1 - 5 Mia Bau Hansen
28.51 1 - 6 Line Ernst
29.31 1 - 7 Mia Bau Hansen
35.17 1 - 8 Mia Bau Hansen
39.13 2 - 8 Mie Amelang
41.18 3 - 8 Maria Machon
Pucken gives op efter en Hvidovres scoringer.

Udvisninger:

Amar´ Jets: Ingen 
Hvidovre: Ingen

  Den har Silke.

Så er det 3 gang, at Amager lægger is til en kamp mellem klubbernes små pigen. (Vi må håbe, at vi snart kan invitere Amager på genvisit). Vores piger viste fra start af, at de efterhånden er blevet et godt hold. Et år under Carstens kommando og med 12.2 turneringskampe har gjort underværker ved pigerne. Pigerne startede som lyn og torden og vandt 1 periode med 4-0. I anden periode gik det lidt "ned ad bakke" og vi vandt "kun" 3-1. Som sædvanligt så gik vi i stå i 3 periode og tabte den med 2-1.
Nu har vi sikkert kun 2 cups tilbage i denne sæson. Jeg ved godt, at vores piger ikke har deltaget i cups før, så det er jo en glæde, at kunne fortælle dem, der ikke ved det følgende: Når man spiller cups, så plejer der kun at være 2 perioder i kampene.....så kan det jo ikke gå galt for pigerne :-)
Så skifter vi.
 

Amager skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:
 
Lillepige træningskamp mod Hvidovre  
 
 

Så var det atter tid til en lille træningskamp mod Hvidovre. Vi havde desværre en del afbud fra spillere, som var på ferie eller skulle noget andet. Vi tog derfor Mie, som lige havde spillet en J14 kamp mod Rødovre med, som erstatning for Malene, Jo, og Cille.

 

Hvidovrepigerne spiller efterhånden helt pænt ishockey. Man kan godt se, at de spiller turneringskampe. Der er et helt andet flow over deres spil og de ved efterhånden, hvor de skal stå. Vi er stadig på begynderstadiet. Det var vores 3 kamp sammen, og alligevel ikke, da vi har stillet med forskelligt hold, hver gang vi har mødt Hvidovre.

Nu er der selvfølgelig nogle af jer, som spiller kampe på andre hold. Det kan man også godt se lidt her og der. Der er desværre også nogle, som kun spiller disse træningskampe, så det er svært.

 

Alle gør hvad de kan, men det slår bare ikke til mod en modstander, der træner sammen 1-2 gange om ugen og spiller kampe sammen. Nu må vi gøre lidt mere ud af vort skøjteløb, her de næste træninger, uanset hvor det er. Det vil også være smart, at gå lidt til offentligt løb. Vi skal jo have cup d.11.-13. marts, hvor vi skal møde Hvidovre og 3 J10 hold, så der skal vi jo kunne lidt mere, end det vi bød på i dag. Jeg håber, at I alle vil være med til, at blive bedre og lære at spille ishockey. Vi skal bare ville det og så træne, træne og træne, så skal vi nok vinde kampe en dag. Vi mangler endnu lidt. Vi kommer igen.

 

Stougaard.