(0 - 1) (2 - 0) (1 - 0)                     (3 x 15 min.)

05.58 0 - 1 Markus Holton Lauridsen (Oliver Holton Lauridsen)
17.34 1 - 1 Mette Christensen (Mie Augustsen)
18.00 2 - 1 Lizette Bergmann (Nynne Lave Glud)

Man må nok sige at Gentofte havde fået en super målpige.

Hvidovre: 1 x 2 min.
Ice Babes: Ingen.

En af Hvidovres målpiger.

Så fik vi endelig gennemført en træningskamp. Selv om der var snestorm udenfor så lykkedes det alligevel Ice Babes at komme frem. Vores gæster havde fået lidt forstærkning fra nogle af klubbens drenge. Det blev en træningskamp hvor Gentofte kom foran. Selv om vi havde meget spil, så skulle vi frem til 2 periode før vi fik scoret. Vi havde lige ½ minut hvor vi fik scoret 2 mål. Først fik Mette pucken i nettet efter at Mie havde sendt den ind foran mål. Ved det andet mål sendte Nynne pucken mod mål og man må nok indrømme, at Lizette B. fik banket godt til den: Ingen chance for ICG målpigen. Kampen blev helt afgjort efter bare 15 sekunders spil i 3 perioden. Mette fik flot lavet sit andet mål og stillingen var nu 3-1. Godt at Mette er ved at finde målfarligheden lige før vores sidste turnerings kamp imod Amager. Vores sidste træningsmodstander bliver imod KSF som flot har inviteret os til kamp på onsdag. Bare spil som i dag så skal det nok gå.