Hvidovre (junior 12.2)

Hvidovre (Piger) 

4

0

(1-0) (1-0) (1-0)

             

09.12 1 - 0 Rene Mattisson
16.54 2 - 0 Christian Nadsen (Rene Mattisson)
32.30 3 - 0 Jacob Monsten (Rene Mattisson)
34.10 4 - 0 Christoffer Cramwikt

                                                                                                       


Der var fuld fart på.

Udvisninger:

Hvidovre (J12.2): 1 + 2 min.
Hvidovre: 1 x 2 min.

   Et kik i pigernes boks.
 

Årets sidste turneringskamp var arvefjendeopgøret imod drengene fra klubben. Der blev (som der skal) gået godt til den fra begge sider. Pigerne var presset godt tilbage på banen gennem det meste af kampen, så vi må desværre nok indrømme, at sejren gik fortjent til drengene.
Målene blev fordelt pænt gennem hele kampen (og som sædvanlig gik der flest ind i 3 periode:-)......Jeg glæder mig til sommertræningen, når vi skal ud på nogle lange løbeture for at få den kondition i orden. Efter de 12 turneringskampe så slutter vi sidst i rækken: Vi har (som vi vidste på forhånd) haft det svært og målscoren blev på 11-109. Vi har dog (mod forventning) vundet en kamp og med hensyn til udvisningsminutter, så er vi klart det hold i rækken, der har haft mindst. Nu må vi holde sammen på holdet, så skal det nok blive et hold med fremtid i (vi skal "bare" lige finde 5-6 spillere til): Så hvis der er nogle, der har nogle veninder eller kender nogle i skolen, der har lyst til at prøve at spille ishockey, så prøv at høre dem om de ikke har lyst til at komme og træne med den sidste måned før sommerferien.
Vi  mangler stadig  et par cups imod J10 hold, så der skulle vi gerne opnå nogle gode resultater.             Vi var nok lidt presset gennem hele kampen.
 Der følges spændt med i kampen. 

Nye folk i boksen......ja det er materialemanden med hænderne i lommerne!!!!