09.33 1 - 0 Anders Vøttrup (Nicoline Jensen)
16.36 2 - 0 Nicolai Christensen (Anders Vøttrup)
22.14 3 - 0 Rasmus Nielsen (Niclas Frandsen)
22.50 4 - 0 Nicolai Christensen (Lukas Jensen)
32.36 5 - 0 Oliver Benameur (Mohammed Thaibesh)
37.44 5 - 1 Mette Christensen (Lindi Clementsen)
40.46 6 - 1 Martin Bruun (Nicolai Christensen)
43.01 7 - 1 Lukas Jensen (Nicolai Christensen)

Holdes der stævnemøde ned i hjørnet?

Amar´ Jets: 6 x 2 min. + 1 x 10 min.
Hvidovre: 2 x 2 min.

Amarger-jubel efter en scoring.

Årets første kamp var mod drengene fra Amager - Et hold som vi i starten af sæsonen havde spillet 3-3 med. Vi startede flot og havde meget spil foran Amagers mål. Efter 9½ minut var der pludselig en amagerspiller der kom alene med Katrine - han satte pucken sikkert i nettet bag hende, så vi måtte konstatere, at vi var bagud med et enkelt mål efter 1 periode. I 2 periode startede vi med at komme bagud med 2-0. Vores flotte spil fortsatte (men vi blev aldrig rigtig farlige foran mål). I det 22´nde minut gik det for alvor stærkt: I dette minut fik vi en udvisning og Amager fik 2 mål. Så vi var bagud med 4-1 før sidste periode. I denne periode fik Amager 3 mål men vi fik heldigvis et "trøstemål".  Ærgerligt at vi taber så stort, når man kigger tilbage på kampen. Vi har faktigst utrolig meget spil, men vi er ikke farlige, når vi er foran modstandernes mål - Derimod må man indrømme, at Amager banker altså pucken i nettet på de chancer de får. En fortjent (men al for stor) sejr til drengen fra Amager.