Amar´ Jets

Hvidovre

0

0

(0-0) (0-0) (0-0)     3 x 15 min.

   

?Marianne med sin nye "stav". Nu ved vi, at du kan (og jeg forventer at du ordner mit fortov ved næste snestorm:-)

Udvisninger:

Amar´ Jets: 2 x 2 min.
Hvidovre: 3 x 2 min.

  Lad os skifte.

Så fik pigerne også prøvet at spille 0-0. Heldigvis et sjældent resultat for det er jo altid sjovere, når der bliver scoret en masse mål. Pigerne gik frisk til sagen og der blev kæmpet godt fra begge sider. Det er efterhånden nogle rimelige "lige" kampe mellem de 2 hold (det bliver spændende, hvor mange år der går, før det er Dm-finalen:-).
Kampen fik ellers en noget anderledes start end vi plejer p.g.a. at "ismanden" var ny i faget og der skulle lige ryddes nogle snedriver væk fra banen før man kunne spille lidt ishockey. Vi kom gennem kampen og det var et fair resultat for kampen. Begge hold havde chancerne til at afgøre kampen, men flot målmandsspil (i begge ender) var en af de afgørende faktorer for resultatet.  

      
        
Katrine holdt flot "nullet".

  Amager skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:
 lørdag, 25 december 2004
Dametræningskamp mod Hvidovre        
   
 

Søndag aften skulle vi møde vore rivaler fra Hvidovre. Jeg havde sat næsen op efter et godt resultat, da vi - efter mange afbud grundet sygdom og julearrangementer, havde været nødt til, at flytte 2 turneringskampe -  til denne kamp kunne mønstre 3 angrebskæder og 2 backkæder.

 

Nå, men det hele begyndte med, at der var en ny halmand på grund af sygdom. Isen var ikke blevet skrabet siden J.14´s eftermiddagskamp. Altså fuld offentlig åbning og kunstskøjtetræning. Jeg forespurgte om vi kunne få kørt isen, for der var jo temmelig meget sne på. Den nye mand ville forsøge. Desværre gik det helt galt og isen blev knoldet, bulet og med store klumper på. Vi iværksatte en nødreparation med skrabere og vandslange og fik lavet en is, der mest af alt lignede den lokale mosesø, frosset i blæsevejr.

Begge hold indvilligede dog i, at forsøge at spille en kamp på banen.

 

Tro det eller lad være, men under disse forhold, fik de 2 hold faktisk noget frem der lignede ishockey. Der blev givet og taget, fightet om hver en puck og indimellem også vist flot spil. Dog havde isens overflade en vis finger med i flere situationer. Pucken hoppede og dansede henover isen, som var den på pukkelpisttur ned af de franske alper.

1. periode var ret jævnbyrdig med chancer til begge hold, men mål fik vi ingen af, dertil var de 2 målmænd for dygtige.

 

2. periode var vores. Vi fik et godt tag i spillet og havde en del chancer og burde vel nok have bragt os foran, men ind i målet ville pucken altså ikke. Hvidovrekeeperen stod helt fantastisk. Der var kun 1 skud på Bianca.

 

3. periode startede lige, men ret hurtigt overtog Hvidovre initiativet og pressede os mere og mere, hvorfor jeg som varslet gik på 2 kæder. Vi fik skabt lidt balance i spillet for en stund og havde en eller to chancer, som nok havde givet mål på en normal is.

De sidste 5 min. stod der Hvidovre på. De havde et hav af chancer, men flot målmandsspil af Bianca og heroisk fight af alle spillere, forhindrede Hvidovre i, at score.

 

Med tanke på isens beskaffenhed blev det en ganske underholderne ishockeykamp, hvor der nok var faldet en del mål, hvis isen havde været i orden. Kan bl.a sige, at Hvidovre i slutfasen havde en spiller stående helt fri 3 meter fra mål, hvor hun fik en pasning og helt alene bare skulle sætte den ind bag Bianca. Hun skød ½ meter forbi mål.

 

Stor ros til alle pigerne på begge hold for jeres vilje til, at ville. At kampen sluttede med 0-0 er vel overflødigt at sige, men det gjorde den. Det var vel også mest retfærdigt. Og pyt. Det var første gang vi fik point mod dem, så måske er der håb næste gang.

 

Stougaard.