16.57 1 - 1 Emalie Johansen (Katrine Ellegaard)
40.39 1 - 2 Monika Friman Nannberg (Katrine Ellegaard, Nynne Lave Glud

Amar´ Jets:  x 2 min.
Hvidovre: 1 x 2 min.

En af vores piger er "kommet i klemme" imellem 2 Amagerspillere.

En forrygende flot fight. Et resultat der vil vække opsigt i international ishockey! Carsten har efterhånden arbejdet hårdt med pigerne i ½ sæson og  nu kan man se, at det begynder at ligne et rigtigt ishockeyhold.
Pigerne klarede flot 0-0 i første periode. I 2 periode kom vi bagud, men umiddelbart efter kunne Emilie J. udligne efter en assist (eller var det et skudforsøg) fra Ellegaard. Nu kunne vi gå til pause, for at få os noget at styrke os på. Fra starten af 3 periode kunne man se, at Amager for alt i verdenen ikke ville tabe til pigerne for de "bænkede" den ene kæde og fortsatte med 2 kæder. Vores piger fortsatte med 3 kæder og midt i perioden kunne Monika flot bringe os foran (assist fra Ellegaard og Nynne). Amagers målmand blev åbenbart så vred, at han forlod isen og de næste par minutter var vi presset i bund af Amagers 6 spillere. I de sidste 4-5 minutter var Carsten nødt til at toppe vores hold for vi var godt presset. Heldigvis fik pigerne fightet sejren hjem og vi har nu fået vores første point imod et j.12.2 hold - ikke noget som vi havde drømt om da sæsonen startede. Nu må vi bare håbe, at vores klub ikke opdager, at de har placerede de bedste trænere på de yngste hold. (så risikere vi bare, at Carsten og Ib skal træne vores 1 divisions hold næste sæson)
PS: En speciel tak til Jan og hans benskinner (der holdt os inde i kampen:-)