04.03 1 - 1 Lise Gregersen (Bodil Just Christensen)
42.31 2 - 6 Mia Clementsen (Lindi Clementsen)

Mette er alene med mål"manden" og scorer sikkert.

KSF: 2 x 2 min.
Hvidovre: 4 x 2 min.

Goddaw do: Vil du danse med mig?

Turneringskamp mod KSF - en af de kampe som vi skal vinde - God start: Vi kommer foran allerede efter 2 minutter, men desværre udligner KSF umiddelbart efter. Pigerne kæmper videre og kan gå til pause med en føring på 1-2. I 2 periode udbygger pigerne forspringet og vi vinder også denne periode. I 3 periode er en del af Hvidovres j 19 spillere kommet forbi Østerbro skøjtehal og de spørger mig, om der aldrig er slagsmål i vores kampe. Dette kan jeg heldigvis sige nej til.....men før vi får set os om, så er der optræk til ballade foran Hvidovres mål. Der er heldigvis nogle af pigerne, der ordner sagerne, men de kan dog ikke nå at stoppe Mette, der ca. 5 minutter efter den første ballade når at vise, at hun åbenbart har set hvordan Mike Tyson boksede. - Jeg mener dog at Mette er mere effektiv som ishockeyspiller:-). Hvis vi lige skal afslutte kampen, så vandt vi også 3 periode og den samlede målscore blev 2-6. Dejligt at vi efter 5 kampe i turneringen har positiv målscore og at alle vores 6 mål i dag bliver scoret af 6 forskellige spiller!!!!! - Nu er der lagt op til en gigantisk "bronzefinalekamp imod Amager lørdag den 19/2-2004 KL.1915: Vi må forsøge, at få samlet alle vores venner og fans, så vi kan sætte publikumsrekord på Hvidovre Isstadion den dag.............Åhhhhhhhh det kunne være stort.