13.51 1 - 0 Cecilie Tidman (Sacha S. Jensen)
42.11 0 - 2 Mie Augustsen (Mia Clementsen)

Det meste af spillet foregik i Amagers forsvars-Zone.

Amar´ Jets: 3 x 2 min. + 1 x 10 min.
Hvidovre: 1 x 2 min.

Så angriber vi........igen.

Det var med nerver på, at vi skulle spille denne kamp. Vi vidste jo, at Amager havde "fået" 2 meget uventet point imod Rødovre, så hvis resten af kampene går (som eksperterne spår) så er der ikke råd til at tabe til Amager i denne sæson. Pigerne kæmpede, så det var en fornøjelse, men desværre kom Amager foran i 1 periode. I 2 periode fik Amager en udvisning og i boksen viste man, at man havde overblikket og satte straks vores powerkæde ind. Pucken blev spillet godt rundt og der gik ikke længe før, at pucken lå sikkert i nettet til stor jubel for de mange fans som piger havde taget med til Amager. Vi havde hele tiden det meste spil, men man fornemmede, at pigerne var nervøse i deres afslutninger. Til al held så fik vi også et mål i 3 periode og kunne dermed tilkæmpe os en herlig sejr. Hvis resten af sæsonen forløber "planmæssigt", så ser det nu ud til, at vi med en uafgjort kamp imod Amager (sæsonens sidste kamp)kan sikre os broncemedaljerne......men man ved jo aldrig, om der ligger nogle overraskende resultater og lurer.

Tak for en god fight.

Amager skrev følgende om kampen på deres hjemmeside:

torsdag, 09 december 2004

Damekamp mod Hvidovre

Med hiv og sving kunne vi stille 11 markspillere til denne kamp. Vi vidste på forhånd, at netop dette opgør, ville Hvidovre for alt i verden vinde. Så jeg måtte jo bare håbe på, at Amar’s seje tøser ville det samme. Og lad mig straks fastslå, at det ville de.

Fra første fløjt blev der gået til den fra begge sider. Der var fart, tempo og fight. Alle spillere på de 2 hold var tændte, spillet bølgede frem og tilbage. Der blev spillet virkelig fin hockey. Efter ca. 13 min. spil fik vi pucken i venstre forsvarsside, hvor pucken blev spillet modsat til Sacha, som straks sendte den frem til Cille, der blev helt fri med Hvidovrekeeperen. Hun satte den sikket i venstre side af målet.

Allerede nu begyndte mine små puds, at klynke over at vi var for lidt spillere og det var for hårdt. Vi tog derfor Marianne med i en rotation hos angriberne, så man ind imellem kunne få et ekstra hvil. Der blev ikke scoret mere i 1. periode.

2. periode blev en tro kopi af første. Spillet bølgede frem og tilbage, dog med flest direkte chancer til Hvidovre, men Bianca tog alt. Så blev vi ramt af en lidt tynd udvisning. Det var Mie, som fik en hooking. Desværre kunne vi trods heroisk fight ikke holde Hvidovre fra, at udligne i dette powerplay. Tiden var 35:12. Der gik ikke mange sekunder, før vi igen fik en udvisning. Denne gang var det Sofie. Hun fik en tjecking from behind. Det giver en tillægsstraf på 10 minutter. Jeg valgte, at fortsætte med 3 backer i resten af perioden. Vi red stormen af og så var der pause.

Nu var næsten alle spillere godt møre og jeg begyndte at frygte, om vi orkede med en 3. periode. Jeg valgte, at fortsætte med 3 backer og appellerede til alle om, at gå ud og give det sidste de havde i sig, at det var et hold, som gik på banen og havde man kun 5 sekunder, så gav man det og skiftede, så skulle vi nok komme hjem.

Desværre så det ikke ud, som om vi havde fået skøjterne på i de første 4-5 min. af 3. periode. Vi stod lidt for stille og allerede efter 2 min. fik Hvidovre bragt sig foran med 2-1. Nu vågnede vi imidlertid og kæmpede indædt for, at få udlignet. Vi havde da også et par gode muligheder, bl.a. et stolpeskud fra Sisse tæt inde under mål og de andre muligheder, klarede Hvidovrekeeperen strålende. Da der manglede ca. 2,5 min. sagde jeg til dommeren, at ved næste spilstop ville jeg have timeout og jeg forberedte spillerne på topning.

Desværre kom der ingen spilstop og kampen sluttede med en sejr til Hvidovre. Set over hele kampen, spil og chancer, var det nok også i orden, men hvilken fight vi gav dem.

Jeg er sgu stolt af jer allesammen. I yder til I segner. Jeg kunne fremhæve mange spillere i denne kamp, som virkelig gav og tog, kæmpede for opgaven og holdet, men jeg vil nøjes med hvid angrebskæde, som nok spillede det bedste i denne sæson. Det samme kan jeg sige om Michelle, som var her og der og alle vegne. Sidst men ikke mindst vores målmand Bianca, som igen spillede strålende i målet. Fidusen blev delt af Cille og Bianca.

Tak til alle, både Hvidovre- og Amarspillere, for en god, flot og underholdende dameishockeykamp. Vi er på vej.