1 - 6 35.07 Christian Wederking (Magnus Madsen)
1 - 8 40.24 Christian Steiner Kristiansen
1 - 9 43.04 Johan Dam-Jensen (Christian Steiner Kristiansen)
1 - 10 44.24 Victor Lyng Madsen (Christian Steiner Kristiansen)

På besøg i Rungsteds Zone.

Hvidovre: 1 x 2 min.
Rungsted: 1 x 2 min.

Hvem har pucken?

Tjaaaa hvad skal man sige???? Vi har endnu engang forbedret os i forhold til sidst vi mødte Rungsted (4 mål) - men når man ser at resultatet er 1-4 efter de første 2 perioder, så kan man ikke lade være med at ærgre sig. Nedbrud i 3 periode (som sædvanligt) - Denne gang har vi dog den undskyldning, at vi kun kunne stille med 2 kæder p.g.a mange afbud. Første periode gik fint: Kun bagud med 0-1. Da så Ellegaard udligner i starten af 2 periode, så håbede man jo på en overraskelse. Efter 5 minutters spil fik Nynne desværre  en (tvivlsom) udvisning og dette udnyttede Rungsted til at komme foran. Da samme spiller efter 11 minutters spil er alene igennem (og bliver "slagtet" bagfra) - uden at der bliver dømt udvisning, så går det op for en, at man i hvert fald ikke kan kalde dommerne for hjemmebanedommere (eller også kunne de bare ikke lide høje piger :-). I den situation får Rungsted fat i pucken og i stedet for, at vi udligner, kommer Rungsted foran med 1-3. Et meget afgørende tidspunkt i kampen for efter dette, så er  det lige som om, at pigerne taber pusten.  I Resten af kampen udbygger Rungsted frospringet og vinder med 1-10........Et resultat som var til at forudsige: Før kampen havde vi spille 8 kampe og havde en målscore på 8 - 80: Prøv lige at regn gennemsnittet ud :-)