24.46 0 - 4 Anders Schmidt (Alexander Bilsted)
28.13 0 - 5 Christian Crone Glaas (David Skou-Henriksen)
30.34 0 - 6 Alexander Bilsted (David Skou-Henriksen)
31.20 1 - 6 Nynne Lave Glud (Katrine Ellegaard)
41.18 1 - 8 Anders Schmidt (Carl Frederik Kismeyer)

Udvisninger:

Hvidovre: Ingen
Herlev: Ingen

Her ser det næsten ud som om, at det bliver leget "drengene efter pigerne".

I dagens kamp var det spændende, om pigerne kunne holde fremgangen fra de sidste kampe. Sidste turneringekamp mod Herlev endte med et nederlag på 9-0. Pigerne gik frisk til sagen og da 1 periode nærmede sig sin afslutning, så troede man faktigst, at vi kunne holde uafgjort til pausen -Desværre scorede Herlev i tiden 14.59, så det var næsten ikke til at bære: Flot fight men alligevel bagud. I 2 periode gik det resultatmæssigt ned ad bakke, men stadig fremgang spilmæssigt i forhold til sidst vi mødte Herlev. Så var der pause og holdene kom på banen til 3 periode. Allerede efter ½ minut scorede Herlev igen. Nu så det ud til, at pigerne havde "luret" hvordan Herlev bar sig ad med at score: Herlevs mål til 0-6 var nemlig blevet scoret at nr. 20 assisteret af nr. 16 og dette kunststykke efterlignede pigerne i minuttet efter - dejligt at vi igen fik scoret. Herefter var det som om, at pigerne var tilfredse (eller trætte). Der var ikke så meget kraft tilbage i holdet (jeg tror snart, at vi skal have noget konditionstræning på de mørke landeveje) Herlev fik en fortjent (lidt for stor) sejr på 1-9, så vi forbedrede os med et enkelt mål i forhold til sidst :-)

Hvidovres 2 "pointslugere" - spændende hvordan det går, når holdet spiller uden disse imod Amagers små piger.