Herlev 

Hvidovre

5

0

(2-0) (1-0) (2-0)

             

01.43 1 - 0 Dorthe Schäffer (Marie Henriksen)
05.31 2 - 0 Lone Damborg (Marie Henriksen, Dorthe Schäffer)
25.30 3 - 0 Katrine Algreen (Charlotte Densing)
42.44 4 - 0 Gosia Leszkowicz (Marie Olausson)
43.32 5 - 0 Mette Groth (Charlotte Densing)

                                                                                                         


Kamilla spillede en stor kamp (ligesom resten af holdet).

Udvisninger:

Herlev: Ingen
Hvidovre: 1x 2 min.

   "Kun" en dommer men kampen blev ledet med stort overblik.
 

For præcis 5 dage siden spillede vores j 16.2 imod dameholdet fra Herlev og tabte 3 - 9....I dag spillede vores hold imod dameholdet fra Herlev og tabte 0 - 5.........ja hvad skal man sige til det????: Stort piger!!! I har herved bevist, at i er bedre end vores J 16.2 hold og så må man da gå ud fra, at pigeholdet træder ind i J 16.2 rækken i stedet for det hold, der i øjeblikket repræsenterer vores klub i rækken (for vi skal vel stille i stærkeste opstilling i alle rækker....eller hvad?)
I hvert fald skulle man ikke mene, at  klubben kan  undslå os, at vi kommer med i denne række næste sæson, for med resultatet i dag, så viser vi, at vi absolut også skulle havde været med i rækken i år.
Efter vores fiasko kamp mod Rødovre for 14 dage siden, må man nok konstatere, at det er lykkedes Carsten, at få vækket den gamle "ispigefighterånd" hos pigerne - allerede sidste weekend mod KSF kunne man se fremskridt og i dag var det helt vildt.        


Der blev dækket godt op foran mål.

I 1. periode fulgte vi pænt med og havde også en del chancer. I 2 periode havde vi kun lidt spredte forsøg og i 3 periode måtte vi nøjes med at forsvare os. Efterhånden som kampen skred frem, så kunne man se, at Herlev var i bedre form end os. (det kunne være, at vi skulle se, om vi kunne lave lidt træning uden for isen, f.eks. gå i vægtrummet eller løbe nogle lange ture....jeg vil i hvert fald gerne stille mig til rådighed og løbe 10 - 15 km med pigerne 3 - 4 gange om ugen :-)
Nu må vi håbe, at pigerne fremover kan fighte sådan, når der spilles kampe (og det kunne jo også være effektivt hvis træningerne foregår i samme tempo - så er der i hvert fald flere hold der vil få "problemer" med os i næste sæson).
En sidste kommentar skulle lige være, at jeg syntes, at det er dejligere, at kunne begrænse et nederlaget imod et Herlev hold, der næsten er i stærkeste opstilling,  end hvis alternativet var, at Herlev havde ladet deres bedste spillere blive hjemme for at gøre kampen mere lige (man kunne jo også risikere, at man tabte stort imod det dårligere hold og det ville ikke være godt for moralen) -  i øvrigt mener jeg også, at man lærer mere af, at møde gode modstandere. 


Stor koncentration hos pigerne gennem hele kampen.