? 2 - 0 Marcus Nielsen (Mathias Brams-Larsen)
? 3 - 0 Samuel Paul Koenig  (Marcus Nielsen)
? 4 - 1 Nicolaj Baljscher (Rasmus Klokholm, Christian Wederking
? 5 - 1 Rasmus Klokholm (Nicolaj Baljscher, Christian Wederking
38.37 6 - 1 Philip Høst Jakobsen (Christian Wederking)
39.33 7 - 1 Marcus Nielsen (Victor Lyng Madsen)
43.15 9 - 1 Victor Lyng Madsen (Marcus Nielsen)
44.59 10 - 1 Philip Høst Jakobsen

Pigerne iført de nye "opvarmingstrøjer".

Taktik før kampen.

Efter vores morgenkamp, så skulle vi nu møde Rungsted (som vi vidste havde slået Herlev med 13-2...Herlev som vi havde tabt 0-9 og 1-15 til). Jeg må indrømme, at jeg havde frygtet et kæmpe stort nederlag - men det forhindrede pigerne heldigvis med en helt forrygende fight. Rungsted måtte se uret runde 7 minutter før de fik pucken forbi Silke (der vist nok forhindrede et par mål). Efter at Rungsted havde scoret yderligere 2 gange blev de ramt at en udvisning. Dygtigt satte vores træner powerkæden ind og Katrine kunne sætte pucken sikkert i nettet til 3-1 efter 22 sekunder. Gad vide hvad vores ass.-hjælpetræner havde sagt til pigerne før kampen, for pigerne kæmpede som jeg aldrig har set før. 2 periode blev endnu bedre. 0-0 endte denne periode (og mens der i pausen blev kørt is, begyndte jeg at udfærdige trænerkontrakten som Ib skulle skrive under på efter kampen :-).
Desværre slap pigernes kræfter op i sidste periode - men hvad kunne man ellers forvente efter 2 hårde kampe på 5 timer. Alt i alt en god lørdag med 2 flotte kampe og husk nu at denne sæson bliver meget hård.....men vi lærer hele tiden.