Herlev (junior 14)

2

1

(0-0) (0-0) (1-0) (1-1)         (4 x 15 min. - 5/6 af sidste periode med "løbende ur")

30.47 1 - 0 Mia Augustsen
48.20 2 - 0 Josephine Svendsen (Jeanita Sørensen)
59.15 2 - 1 Mads Gøther

Kom i gang Erling - vi er klar.

Hvidovre: 2 x 2 min..
Herlev: 1 x 2 min.

Herlevs målmand har sikret sig pucken.

Træningskamp lørdag i efterårsferien mellem (som Rene fra Herlev siger): Hvidovres Damer og Herlev. Vi plejer at have nogle tætte og spændende kampe. Dagens kamp var ingen undtagelse. Vi skulle helt frem til starten af 3 periode før der skete noget på resultattavlen. Mie bragte os foran og det sjældne resultatet 1-0 stod også på tavlen, da vi var "færdige" med kampen. Da det "kun" var en træningskamp, spillede vi lige en 4 periode og denne endte 1-1, så det var stadigvæk pigerne, der havde vundet kampen :-). Endnu engang fik begge hold spillet en god, tæt og lang kamp som alle fik noget ud af. Det var anden gang i år, at vi slog Herlevs (mænd :-) med 1 enkelt mål. I dag reducerede Herlev, da der manglede under 1 minut af kampen, men havde de gjort det noget før, så kunne det godt havde været nogle nervepirrende sidste minutter af kampen.